atom

*megjegyzés* - kávék cimbikkel

2011.02.12. 09:32 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
*megjegyzés* - kávék cimbikkel Tovább

Tegnap elmaradt a blogírás, így ez a bejegyzés jár most pótlólag. Kicsit sok volt a héten a munka, és szinte minden nap csúsztam az írással, mentek az éjszakába nyúló fotózások, aztán napközben a hajtás, így tegnap délután egyfajta megváltásnak éreztem a Freiben való ücsörgést Csabival, rég látott cimborával a két-három óra beszélgetéssel. Aztán folytattam is ugyanezt, a Freiből hazamentem három zsemlére, majd pankeeyvel vissza is mentem, csak akkor épp nem volt ülőhely, így egy másik kávézóban ültünk hajnali egyig, átdumálva az elmúlt hónapok történéseit, ha már nem futottunk össze ez idő alatt egyszer sem.

Bár gondolván azt, hogy se blog, se egyéb nincs megírva, és lenne munka, de kellemes volt a gépmentes ücsörgés, a semmittevés, pláne annak tudatában, hogy ez a hétvégém is kicsit zsúfolt lesz. Szóval mi scusi, hogy kimaradt a tegnapi bejegyzés, de a elúsztattam szépen a délutánomat történetmeséléssel, kávézgatással (kb. 5 kávét ittam tegnap, sokkoltam magam:P), miegymás... :)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr592655423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása