atom

Mondatokban

2011.02.06. 12:30 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mondatokban Tovább

Kocsiban: Amikor bátyámékkal mentünk Németországba úgy volt, hogy vezetek én is, de aztán tesóm nem hagyta. Most ezen mi olyan vicces? - mondja Bonyi. - Persze, hogy nem hagyott vezetni, kábé most értetetek volna haza.

Szerkesztőségben: Várj! Nem dobod be nekem is a kévára a pénzt? Tudod, nekem lassabban adja az automata. - mondja Bonyi a szerkesztőségben. Kezdi elismerni a sorsát:)

Bettiéknél: Ilyen hülyeségeket én is tudnék írni, mint például a mit ne csinálj egy pasival az első randin? - Mondjuk ne hányd le. - teszem hozzá Betti lapértékelő elmélkedéséhez, mire Andiék: Miért? A harmadik randin már lehányhat? - Hát ez attól függ, hogy mitől öklendezik... :)

Pillénél: Annyi ásvány van benne, hogy olyan, mintha vasúti sínt nyalnál. - mondja Pille az ásványvizet kommentálva.

Gőzkabinban: Én már a vízbűl veszem ki azoxigént. - mondja Pille, miközben jó mélyeket tüdőztünk a párás gőzkabinban a többiekkel:P

Zsóttinál: Írjuk fel a nevünket egy-egy papírra és akit kihúzunk az mosogat. - mondja valaki kaja után. - De én mondtam, hogy vállalom a mosogatást. - szól közbe Judit. - Akkor írja mindenki fel Judit nevét egy papírra és húzzunk.

Szalagavatón: Úgy megkavarták a bevonulást, össze-vissza mentek. A Nokia kígyós játék készítői is megirigyelték volna. - mondja Dani, s tényleg igaza volt:)

Zsóttinál: Én akarok lenni az állatok királya. - mondja Bonyi. - Max a növényeké lehetnél, abból is a nagyobb dióféléké. - mondom Bonyinak, utalva arra, hogy neki nincs állatmegfelelője, ezért rájöttünk, hogy ő egy kókusz.

Szalagavatón: A ti szalagavatótoknál még új volt a Sportház nem? - kérdi Dani tőlem, s csak lassan esik le, hogy ezzel arra célzott, hogy idősebb vagyok már. Aztán ez folytatódott: A mi szalagavatónkon is volt kivetítő. - mondom, mire Dani közbevág: Ja, akkor még diavetítővel ugye? - aztán később önhibából futottam bele egy ilyenbe, amikor elkezdtem mondani, hogy Még nagyon régen, egyszer, anno, valamikor... - s folytattam: tehát a szalagavatómon:P

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr102628712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása