atom

Tájjelegű kalandpark - igazi szórakozás városiaknak

2011.02.02. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 6 komment komment
Tájjelegű kalandpark - igazi szórakozás városiaknak Tovább

Tegnap egy megbeszélésre autóztunk a kollégákkal, amikor a Bakonyban járva az alábbi hirdetésre lettünk figyelmesek. Elsőként jöjjön az összkép. Víztorony, falu, óriási, a főútról is jól látható "adventure-park -->" tábla.

Segítek, fókuszáljunk kicsit a kép középső sávjára:

Na igen. Az ott egy TSZ, vagy major (más szinoníma nem jut eszembe). Az útról látsz egy hatalmas táblát, amin egy nyíl jobbra mutat, s amikor keresni kezded a kalandparkot, egy szalmabálákkal tarkított képet látsz, traktorokkal, mezőgazdasági eszközökkel:P

Természetesen mindez csak nézőpont kérdése, hiszen a nyíl az útra mutat (gondolom), amin haladva eljutsz a kalandparkba, de ez összkép akkor is vicces volt így:)

Gondololom ezt hívják tájjelegű kalandparknak:P A városiak arra autózva betérhetnek évszaktól függően egy kis szántásra, vetésre, aratásra. A gyerekek kukoricát morzsolhatnak, az asszonyok tyúkot vághatnak, erősebb idegzetűek pedig disznóolat, pulykaketrecet takaríthatnak. Természetesen a pályák végén az nyeri az aranygumicsizmát, akinek sikerül megfejnie bekötött szemmel az összes tehenet, természetesen nehezítésképp a feladat idejére beküldik a karámba Bélát is, a tenyészbikát...

Tovább a poszthoz
6 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr432632255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2011.02.02. 10:37:24

Reggel kávé mellé Atom blog! Tuti jó kezdése a napnak, mert az egészséges röhögés is biztosított. :)

ditlzon 2011.02.02. 10:58:49

ez kész!
amúgy a mezőgazdasági kalandparkról: barátnőm lebeszélte egyik volt kollégánkkal (aki nagygazda), hogy megy majd kombájnt vezetni hozzá. szerintem én is társulok |-D kaland-játék-kukorica!

Mejaa 2011.02.02. 12:22:44

@-Ani-: ezzel teljesen egyet értek :)

Orinoco.Flow 2011.02.02. 20:45:06

Mezőgazdasági kalandpark - építész-gyakorlat keretében sertéstelep felmérése. Felvilágosító-manónak öltözve mérőszalaggal ellenőrizni a magasságokat, mert ugye a lézeres mérőt nem lehet a *-ba letenni, és közben a koca ráellett a mérőrúdra.

értelmezés: a kalandtúra abban merül ki, hogy átjuss a tanyán - anélkül, hogy valami rád omlana. Profiknak nehezítés zombi-komondorral és Transformers-traktor is van. :)

Atom · http://atom.blog.hu 2011.02.03. 23:42:59

Köszönöm mindenkinek, kb. ezért írom ezt a blogot:)
süti beállítások módosítása