atom

*megjegyzés* - karácsonyi vásárlás: pipa - újabb bögrék és egy régi objektív

2010.12.10. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
*megjegyzés* - karácsonyi vásárlás: pipa - újabb bögrék és egy régi objektív Tovább

A múlt héten kitaláltam, hogy idén lehetőség szerint egy délután alatt le akarom tudni a karácsonyi ajándékok beszerzését. Tegnap délután sikerült is mindenkinek mindent beszereznem, így max a csomagolás maradt, ami amúgy is hamar meglesz, mivel idén sem veszek csomagolópapírt arra az öt percre, míg díszeleg a fa alatt, majd letépik. Marad az újság, abból is a napilap fajta (munkahelyhez hűen Vas Népe).

Persze nem ám csak úgy egyből sikerült minden. Három boltba mentem, és úgy 3 óra kellett ahhoz, hogy minden meglegyen. No meg telefonálások, anyát kérdeztem, hogy kinek mit kéne, aztán egyik polctól a másikig rohangáltam, vajon miből melyik legyen. Szerencsére végeztem és még egy Superman-es pólót is vettem magamnak, meg egy utazó-bögrét, amelyre évente egyszer van szükségem, de így legalább évente egyszer nem fogom leönteni magam a kocsiban kávéval:) Igaz megfogadtam, hogy nem szerzek be több bögrét, mert már írtam róla, hogy milyen sok poharam van. De emellé úgyis jött ma két Cafe Frei-es csésze is, mert összegyűltek a kávék után járó pecsétek, amiért jár:)

Most még nem kellett nagy tömeggel szembesülnöm, és mindent megtaláltam, ami ki lett nézve, így rendben is volt a vásárlás (mondjuk nem vagyok egy anti-vásárló, csak most hamar akartam intézni). Aztán a nap végére a másik öröm, megjött az objektívem is, amit jó áron vettem vaterán. Régi, analóg darab, de jó a fényereje (1,7), úgyhogy van most egy faja portéobim, gyakorolhatom a fókuszálást. Meg van hozzá egy tekercs fekete-fehér filmem is, amire Bonyi máris le akart csapni:P Jee. Az obit úgyis kipróbálom majd és persze egy bejegyzést is megér, ezért többet majd később:)

Ti hogy álltok a karácsonyi cumókkal? Bevásárlás, ötletek, vagy majd csak az utolsó napokban lesz a roham? (itt jegyzem meg, hogy a karácsony nálunk sem a költekezésről szól, így nem költök többhavi fizetést ajándékokra)

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr322505744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ditlzon 2010.12.10. 09:14:33

inkább egy ilyet kellett volna beszerezned ;-): photojojo.com/store/awesomeness/camera-lens-mug/

karácsonyi vásárlás: szeremcsére drága nővérkém idén ráér, így nagyrészt ez az ő reszortja. adott lista alapján, megszabott keretek közt vásárolunk, így semmi haszontalan nem kerülhet a fa alá. szűk baráti körnek kézzel készített dolgokat ajándékozok, az sokkal személyesebb.
a legnagyobb fejtörést és logisztikát az Ausztráliába küldött csomag igényelte, amit másik nővéreméknek küldtünk. izgulunk, hogy időben odaérjen |-)

Hajnal Pappa 2010.12.12. 11:35:27

50, 1.7, szuper! Mennyi volt? Vatera?

Atom · http://atom.blog.hu 2010.12.12. 15:27:03

Vatera, postával négyezer forint:)

Hajnal Pappa 2010.12.12. 15:57:49

Jó az, én is annyiért vettem. 1.7-en is jól teljesít?
süti beállítások módosítása