atom

Mondatokban

2010.12.05. 14:30 | Atom | Szólj hozzá! 6 komment komment
Mondatokban Tovább

Szerkesztőségben: Valaki vigye ki a Bonyit 50 kilométerre havazást fotózni. Aztán majd visszasétál. - mondja egyik kollégám egy Napi Bonyit követően:)

Kocsiban: Gmailről gmailre. - ezt Hanzsnak küldöm. Hosszú lenne elmagyarázni:P

Kocsiban: Béna vagy baz'meg! - mondom Bonyinak, miután a kereszteződésben megálló Hanzsot a nyitott ajtón át kétszer nem tudta megdobni, majd amikor beültem, mert jöttek a kocsi mögött autók, még egy harmadik próbálkozása volt Bonyinak, de azzal engem dobott fejbe:P

Szerkesztőségben: Mi van a pólódra írva? Sperma? - kérdi kollégám, mikor a Superman-es pólómban voltam. Ahogy állt az ajtóban, a pólóm úgy gyűrődött, hogy abból a szögből csak ennyit látott. Azt hiszem ezentúl magamra feszítve kell hordanom mindig ezt a pólót:P

Klubban: Szabi begőzölt. - mondja Bonyi, miközben a pult mögött Szabi a kávégépnél gőzt enged ki abból, jó volt, csak fájt ez a poén egy hosszú nap végén.

Szerkesztőségben: Az nem érdekel. Inkább azt mondd meg, hogy neki mekkora melle van. - kérdi kollégám egy fotót nézve, ami a szülinapomon készült. Egy pillanatra megfagyott a hangulat, majd Bonyi: Hát erről inkább Atomot kérdezd, hiszen ő az Atom anyukája. - nos kollégám elpirult és kicsit zavarba jött, de legalább már tudja, hogy néz ki anyukám:)

Táncgálán: Azt tudtad, hogy a Galaxy S visszafelé olvasva szigszalag? - kérdi Dani. Eddig nem tudtam, de örültem, hogy egy ilyen apróságot kiszúrt valaki, hogy egy telefon neve visszafelé olvasva jelent valami:) 

Kocsiban: Mi is a vej női megfelelője? - kérdem. Meny. - feleli anya. - Ha van Mennyország, akkor van Vejország is?

Táncgálán: Milyen durva lenne most egy kiálló szálka a padlón. - mondom Hanzsnak, miközben fel s alá csúsznak a parketten a női táncosok. Aztán ragoztuk ezt még, mire Hanzs: Vagy egy gyantacsík!... ..én nyertem, ennél nem tudsz jobbat mondani. - igen. Már nem tudtam.

Táncgálán: Ő a Hanzs? - kérdi Dani, aki olvassa a blogom és így találkozott már e névvel. Hanzs, kezdődik a blogcelebség:)

Tovább a poszthoz
6 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr202483112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.12.05. 15:33:40

kifelejtetted hogy kiakasztottam a Bonyit, az objektív poénnal :DDDDDD

bnyhdz 2010.12.05. 15:40:35

Kocsiban 2.0: kívülállóknak nem biztos, hogy egyértelmű, de hógolyó volt :D

ndavid42 · http://flickr.com/ndavid42 2010.12.05. 19:47:18

Hát, lehet, h találtatok egy magyarított nevet a Galaxy S-nek, a twitter-népeknek legalábbis nagyon tetszik a szigszalag :D, ezidáig 84-en RT-zték, és növekszik a szám (gyk: retweet= újramegosztás)
Szóval ha visszahalljátok ezt majd esetleg, akkor Dani örülhet, h az ő ötletéből terjedt el :)
yamm.hu/kereses?q=%22Galaxy+S%22+szigszalag&submit=Keres%C3%A9s&type=tweets

bnyhdz 2010.12.05. 21:36:50

@ndavid42: úgy tudom, nem Dani, hanem Szundi volt a szerző.

ndavid42 · http://flickr.com/ndavid42 2010.12.06. 00:42:55

@bonyi z.: Áhzó! Akkor ő örülhet :) Azóta egyébként 126-ra emelkedett a szám.

elvanagyerekhajatszik 2010.12.06. 18:42:53

Dani vagyok, csak a névből nem derül ki, szundi az eszmei szerző. Bonyi nem tudom figyelted-e de mikor bemelegedtünk a szar szóvicekkel a lépcsőn, páran odébb ültek.. aranyhal..
süti beállítások módosítása