atom

Vízvezeték-szerelőnek lenni király - ösztönös lények vagyunk

2010.10.13. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Vízvezeték-szerelőnek lenni király - ösztönös lények vagyunk Tovább

Akinek a lenti szöveg meghaladja az olvasásra szánt idejét, annak egy mondatban összefoglalnám: Vedd meg, mert jó nő reklámozza!

Férfiak vagyunk. Alap esetben (hím+nőstény), lecsupaszítva mindenféle körítést és lelkizést, meg romantikát meg belső értékeket, meg "valamit" meg mindent, egy nagyon egyszerű képletet kapunk: bejön - avagy írhatom úgy is, hogy szexi, kívánom, tetszik, akarom, kell, stb... Persze ma már mindenféle szűrőt aggatunk magunkra, hogy "egyszerhasználatos kirakati p_csákkal" nem kezdünk, meg azzal a nagyon hullámzó idegállapotúval sem, aki két mosoly közt fejbedobott egy hangosan nevető csávót egy székkel... Meg azzal sem, aki ott beszélget azzal az izomagyúval, mert biztos csak a gyúrós ürgéket csípi stb. stb. stb..

Ez mind mindegy. Ha nem ordítóan mű a nő, ha nincs semmi gixer, ha nem vesszük számba az önbizalmat, ha nem latolgatunk, hanem csak ránézünk, és egyszerűen azt vesszük, hogy ott áll a nő, aki már külsejével is beindítja a kémiát, és nem képzelünk mögé/elé/mellé semmit sem, akkor az egy idilli állapot - lenne:)

A kissrác vajon a fagyit nézi?

Igaz, hogy ezen világ a csinibabáknak nagyon kedvezne, de hát ez még most is megvan, hiszen egyes lapok hasábjaira milliók csorgatják a nyálukat és képzelik el, hogy a tengerparti homokban hempergő nő elől ők gurítják el a legintimebb részt kitakaró strandlabdát. Sokan meg sem próbálnak személyiséget képzelni a kép mögé. Nem is kell - nem is lehet senkit sem megítélni, tulajdonságokkal felruházni egy remekbe szabott fotósorozat és szerkesztők fogalmazta "interjú" alapján. Nem tudhatod, hogy a szexi tekintet mögött van-e értelem is. Simán lehet, mint ahogyan az ellenkezője is. De nem is akarod tudni nem?! Úgyis csak arra vagy kíváncsi, hogy csupaszra, vagy csak egy vékony csík-fazonra van borotválva az, amit a labda eltakar.

Nem tudom mi az az alkatrész, de az én kocsimba is kell ilyen

Tehát vegyük ezt az alapállapotot. Van a hím, aki gerjed a nőstényre. Akár kidolgozott izomzatú görög isten, akár Danny DeVitónak becézett kopaszodó villanyszerelő a szomszéd utcából. A hím gerjed a nőstényre. Mosoly, mell, és formás láb, amelyből minél több látszik, és úgy nézzen rád, hogy azt érezd: Téged akar. Na ez az a sok egykori (és mai) reklámfotó/illusztráció, ami megörjíti a faszikat. És hiába nem akartál venni fűnyíró-traktort - ha egy kép azt sugallja, hogy megvásárlásával, ha nem is jutsz ilyen nőhöz, de az első berregős vasárnapon már sorakozni fognak a frissen nyírt gyeped mellett és hűsítő sörrel kínálnak miközben törölgetik homlokodról az izzadtságot.

Már nem is csak alkatrész kell, hanem egy Lada Samara

Én is teli vagyok azokkel a hülye szűrőkkel, amit könyvek, filmek, beszélgetések no meg az eddig tapasztaltak aggatak rám. Nem elég csak ránézni, kell még valami, hogy felé is forduljak - és persze vannak előítéleteim is, így biztos vagyok benne, hogy már jó sok olyan nőnek fordítottam hátat, aki beindította volna a hormonokat. Volt már rá példa, hogy ilyen nő állt elém és húzta orrom a nyakához, hogy megérezve bőrének illatát az kulcs legyen a bennem, önbizalomhiány és ésszerűség alkotta ketrec zárjába. Hogy kiengedjem az egyszerű ürgét, akit fent taglalok. Akin nincsenek szűrők, aki nem agyal, mondhatnám úgy is, hogy az ösztönös lényt... Később meg jött a körítés, amitől csak szebb lett:)

Disznókat kéne tartanom. Vajon mennyibe fáj manapság egy sertéstelep, vagy egy disznóól? Vinném a moslékot a Samarával:)

Tehát végre eljutottam az ösztönös lényig, akinek elég a vizualitás, ahhoz, hogy feszülő nadrággal felkeljen a székből és lépjen. Igen, a szűrőknek is van értelmük, meg én sem csak ilyen, a képeken szereplő szép nőkkel tűzdeltem ezidáig ösvényem, hanem azokat keresem/találom meg az életben, akik sokkal gyönyörűbbek, mert kitaposhatok velük egy-egy újabb utat... - STOP! - Annyira elkanyarodok állandóan az ajánlandó témától, hogy az nem igaz:P Na csak azt akartam kihozni a sok szövegből, hogy találtam egy orosz képsorozatot, ami hozza azt a színvonalat, amit a tengerentúlról érkező folyamban megismertem. Csak sokkal közelebb van ez hozzánk, mert nem Cadillac és Coca Cola a nő mellé kapcsolt termék, hanem sokkal hétköznapibb dolgok.

Ergo: sosem gondolkodtam el ezen, de most úgy érzem , hogy szakmát kéne váltanom, mert vízvezeték-szerelőnek lenni király...

További képek ide kattintva.

 

Egy szót sem tudok oroszul, nem értem a feliratokat, és ezen illusztrációk egy része nem is "Vedd meg" reklám, de sebaj:P

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr662367035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.10.13. 11:48:34

hohó :)
amúgy szerintem a pin-up lányok a divat egyik legnagyobb találmányai. tetszik a stílus.

-Ani- 2010.10.13. 13:07:55

Nekem is tetszik. :)

bnyhdz 2010.10.13. 14:13:40

pin-up lányok? talán inkább очаровательная девочек...

Mejaa 2010.10.13. 17:44:35

pin-up lájk! én is nagyon csípem azt a korszakot :)
a sertéstenyésztéssel viszont a Rokonok is befürödtek :D

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.10.20. 16:38:28

akkor az észrevételeim akövetkezők lennének:
1. képen az összes szereplő alkoholista, nagyon kis finom pirospozsga van mindegyiken, ha ez a feltevés igaz, akkor a kiskölök elég korán kezdte...
2. képen szinte már már tökéletes lába van a nőnek, ha az ország ilyen lábakon állna, hát nem lenne gond a népeséggel
3. képen nem csodálom, hogy úgy áll az az antenna...
4. képen lévő szöszi valami meseszép. komolyan mondom. gyönyörű arcot rajzoltak neki. <3
5. képen azt értem, hogy ez egy vízvezeték szerelő, de ha beengedte a kisasszony akkor miért szállt vissza a kádba?

ennyi lenne...jók a képek. a szokásos sunáznám hiányzik csak a kommentemből, tehát íme: sunáznám :P
süti beállítások módosítása