atom

Atomfeles - instant get!

2010.10.01. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Atomfeles - instant get! Tovább

Tegnap este kaptam a linket Törzsvendégemtől, hogy a bigyóshopon van "Atomfeles". Megnéztem és imádom:)

A Termékleírás gyönyörű:
Ahogy azt minden 18-ik életévét betöltött földlakó megtapasztalhatta már (tisztelet a kivételnek), a feles italok véráramba jutásának lehetnek igen aljas és ütős hosszú pillanatai.  Az Atomfeles kétségtelenül az alkohol fogyasztás azon végletéhez alkalmazkodik, amikor nem más a cél, mint gyorsan valami erőset kell atomvillanás szerűen robbantani az agyban.

Kicsit borsos az ára a két pohárnak, 5250-ért, de nagyon jól néz ki, s mint azt tudjuk sokszor nem az árán múlik, hogy megveszünk-e valamit, hanem azon, hogy kinéztük magunknak és eldöntjük, hogy kell:) Ha egyszer vallást alapítok (Atomizmus), akkor ilyen pohárból veszik és isszák a vérem - jelképesen. :)

Felsorolásszerűen írják, hogy mikor jön jól az Atomfeles. Az egyik a teleport ital. Ezt egyébként a héten hallottam először, hogy mit jelent:

*teleport ital: buliban vagy fesztiválon vagy az isten háta mögött, borzalmasan macerás a hazajutás (taxi drága, gyalog messze van, tömeg van, rosszul vagy, stb..), de még magadnál vagy, de semmi esetre sem józan, és az említett macerákat ki akarod hagyni. Mit teszel? Beküldesz egy jó erős teleport italt, melynek következtében reggel (vagy délben) felébredsz otthon, és fogalmad nincs hogy hogyan tetted meg az utat, de megcsináltad!

Jeee!

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr562336129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.10.01. 14:50:24

Jól néz ki! :) Ha belegondolunk egy nagyon ütős mire jó?! Én inkább maradok a kávénál, teánál stb. és minden fincsi alkoholmentesnél:)))
Szerintem százszor jobban lehet élvezni egy bulit józanul! Az nem azt jelenti, hogy nem iszik az ember....csak mértékkel! :D

Hajnal Pappa 2010.10.03. 11:22:42

ez a neve: BOMBS AWAY SHOT GLASS
Ebay-en is találtam, de csak USA-ból, onnan meg postával kb ugyan ennyire jön ki:S
süti beállítások módosítása