atom

*megjegyzés* - ezt most csak úgy délutáni zenének

2010.09.21. 15:32 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
*megjegyzés* - ezt most csak úgy délutáni zenének Tovább

Egy kicsit elcsúsztam megint a bloggal, mert hiába vagyok ébren hajnalig, csak nézek ki a fejemből, esetleg kattintgatok, a pötyögés meg elmarad és csak napközben akad 5-5 percem arra, hogy írjak, viszont ahhoz össze kell terelnem a gondolataimat, amiben most nem vagyok nagymester, mert van ilyenje is az embernek néha..

Youtube-os zenei szörfölésem során eszembe jutott egy szám tegnap este, amit már rég hallottam, pedig nagyon szeretem, csak valahogy elkerülte a fülem manapság. Később megannyi klipet végignéztem hozzá, de igazán egyik sem nyerte el a tetszésem, az egykerekűs meg már volt, így szorítkoznék most csak az audio-sáv beillesztésére. Úgyis csak a hangulat a lényeg, nem? De. Pont.

Bon Iver - Skinny love - még egy Sinco készítette egykerekűs videó alatt hallottam először ezt a számot, és nagyon megtetszett. Egyszer majd megnézem miről szól ez a szám, mert ennyi angolértőkém nincs, de akárhogy is veszem: most passzol a ritmus, passzol az ütem ebbe a délutánomba...

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr982312687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2010.09.21. 15:49:03

Hoztam én is egy zenét:
www.youtube.com/watch?v=G3aWFYGReoQ
MR2 akusztik közben akadtam rá,de mekkora jó zene.:-)

ditlzon 2010.09.22. 08:41:26

ez a szám benne van abban a csomagban, amit egyszer átküldtél. azóta is sokat hallgatom, ez az utazós zeném.

Olya 2010.09.23. 16:47:42

Nekem - bár a hátterét nem ismerem - mosolyt csal az arcomra... Félelmetes, hogy egy-egy kis részlet hogy megfogja az embert. A zene tökéletesen kiegészítette a videót (Hála Jimnek), a téma ellenére...
süti beállítások módosítása