atom

Az ügyvédnő beindult - spam

2010.09.10. 09:30 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Az ügyvédnő beindult - spam Tovább

Nemrégiben jeleztem egy bejegyzésben, hogy az ügyvédnő visszatért. Beléptem iwiwre, és az alábbi kép fogadott az üzeneteimnél.

Két életszerű lehetőséget látok:
1. A sokszor küldő ember olvasta a bejegyzésem és viccel velelm (bár ezt kétlem)
2. Hiába magyarázok...

Valószínűleg ez utóbbi az igaz. Az e-mail beta test még mindig népszerű. Tudjátok, ami alapján Bill Gates szétosztja a vagyonát.

Először arra gondoltam, hogy egy az egyben visszaküldöm a bejegyzésem, de aztán annak hosszúságát elnézve inkább nem. Írni akarok egy rövid és velős érvelésekkel tarkított levelet, amit azon felhasználóknak fogok majd visszaküldeni, akik még mindig elhiszik, hogy a levelek továbbküldésével pénzt, SonyEricsson laptopokat (ilyet nem is gyártanak!) kapnak, nem törli le őket egy közösségi oldal sem és vagy megmentek ezzel valakit a harmadik világban. Nem igét akarok hirdetni, csupán kevesebb bejövő pöcsséget akarok látni a levelesládámban.

Tegnap még egy olyan levelet is kaptam, aminek tárgyába beírta a user az "FW:"-k elé, hogy 'iwiw küldte', mindezt azok után, hogy az üzenetet a rendszer automatikusan kiegészítette, így az első három mondat rikító pirossal szedve arról szól, hogy ez nem rendszerüzenet, hanem csak továbbküldözgetős baromság és ha lehet ne küldözgesd. Úgy látszik nem csak forwardolják, hanem meg sem értik a levelek tartalmát. Csak azt látják ki belőle, hogy "törölni fognak, ha nem küldöd tovább". Jhajj. Na mindegy, ezeknek sosem lesz végük, de talán páran majd elolvassák az én kis agymenéseimet és nem küldözgetik tovább (mint ahogy ezt már tapasztaltam is, ugyanis már párszor küldtem vissza linkeket és azóta nem kapok egyes emberektől ilyen típusú levelet:)

 


 

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr192281966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.09.10. 16:58:28

Nekem is jött tegnap, iwiw küldte. Meg sem nyitottam. Szemétbe vele! :)

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.09.10. 19:33:53

tudom hogy drasztikusan hangzik de az ilyen ismerősöket törölni kell a csába. hidd el nem fognak hiányozni. vagy ha mégis úgy adódna véletlen h szükséged van rájuk akkor meg lehet keresni őket újra. ennyi
süti beállítások módosítása