atom

Ha a felhők figyelnének minket - animáció

2010.07.03. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Ha a felhők figyelnének minket - animáció Tovább

De jó lenne, hogyha néha így működne, mint ahogy az alábbi kis animációban. No de nem egy mesében élünk - sokszor olyankor esik az eső, amikor nagyon nem szeretnénk. Reggel munkába menet teljesen eláztat, hogy utána a nedves nadrágszárral ücsörögjünk délutánig, s nézzünk ki az ablakon, az addigra már ragyogó napsütésben fürdőző világra. Esik esküvőn, esik temetésen, esik motorozás közben, s sokszor akkor is, amikor nem tudsz menekülni előle, mert mindenképp áznod lell (mondjuk többször ért eső munka közben). Esik esik esik, elmossa a szabadtéri rendezvényeket, képzi a sok tócsát, az utcától kezdve a rejtett zugokig, hogy utána ott szúnyog-kolóniák fejlődhessenek kedvükre.

Néha esik akkor is, amikor mi szeretnénk. Ha nagy a szárazság, ha a több napon át tartó kánikula melege már beívódott minden ház téglájába azért be-befigyel egy éjszakai hűsítő zápor. Esik akkor is, amikor a szobában ülök, s azt szeretném, hogy kint essen, érezhessem a nyitott ablaknál az eső illatát. No de minek is soroljam itt azon szituációkat, amikor jó és amikor rossz, ha esik az eső. Nézzétek ezt az aranyos kisfilmet:)

Azért amikor begorombul az nagyon laza:)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr692122168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.07.03. 10:51:34

Fluffy McCloud hát Mc kell zabálni :)aranyos amikor erőlködik :)
süti beállítások módosítása