atom

Kék füst és gumipor a levegőben - megint driftnapon voltam

2010.06.30. 14:02 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Kék füst és gumipor a levegőben - megint driftnapon voltam Tovább

Vasárnap felmotoroztam a Rábaringre a Balatonról, ezt már említettem a héten, de most végre valami audiovizuális tartalmat is tudok csatolni a karakterek mellé. Szóval most vasárnap volt a második Jokersdrift nap (az elsőről írtam itt), természetesen a műsor hozta azt, amit egy driftnapnak illik - drift-taxizás, verseny, gumifüstölés miegymás.

Természetesen a beillesztett fotókra kattintva képgalériát találtok - sokat fotóztam, nézegessétek munkám, ha már izzadtam a napon:P No de nem csak az álló, hanem a mozgóképek terén is kotnyeleskedtem kicsit, így itt alább az összefoglaló videóm, amiben a valahol egy perc után kezdődő zene, a nemrégiben bejegyzett víz alatti bázisugrásos videóból való - mivel annyira megszerettem, hogy használnom kellett.

Többet most nem is írok erről, a videó és a képek elég beszédesek, no meg az itt olvasható cikkem is. Az autók a fizikát meghazudtolóan mentek a pályán – egy kicsit kiegészíteném ezt azzal, hogy a pályán cikázó BMW-k és Ladák némelyike nem csak meghazudtolja a törvényeket, hanem letolja gatyáját egy-egy kanyarban és hátsó felét mutatva viccet csinál a tudományból s kiröhögi őket.

Természetesen mindezt csak képletesen értve és az átlagos gondolkodásra nézve, miszerint: oldalazó mozgással és ellenkező irányba tekert kormánnyal nem kanyarodunk, pláne nem irányítunk! – Dehogy nem! – tenné hozzá most bármelyik versenyző, aki koptatta a gumikat vasárnap a ringen.

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr552120852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása