atom

A Fülöp-szigeteki rabok újabb Jackson tánca - They Don't Care About Us

2010.06.03. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
A Fülöp-szigeteki rabok újabb Jackson tánca - They Don't Care About Us Tovább

Gondolom mindenki képben van a Fülöp-szigeteki rabok Thriller táncával. Ha nem, akkor kattints ide. A börtön lakói az udvaron adtak elő egy nagy, jól koreografált tömegtáncot Jackson, Thriller című dalára. Ezt követően a narancsárga ruhás fickók eltűntek egy jó darabig, videójuk bejárta a webet.

A minap Törzsvendégem küldte a linket, az új produkció videójához. Gondolom ez a This is It című film/dvd egy részlete, így azok akik beültek a moziba anno, láthatták már e képsorokat. Viszont nekem teljesen új ez a produktum és nagyon tetszik, így máris illesztem ide nektek, hogy jól induljon a nap, egy kis zenei s képi csemegével.

A felvételeket immáron profi stáb vette fel, s a táncot is Jackson koreográfusa koreografálta (szép szófordulat:P). A videón őt arról ismeritek fel, hogy kopasz, és feketében táncol elől, középen. A mögötte sorakozó narancsárga-nadrágos rabok pedig nagyon jól betanulták a táncot, igazi show kerekedett a börtön udvarán.

Nem rizsázok többet, katt és watch:

Nem tudom, hogy ki látta, s ki nem. Ki szereti M.J. zenéjét, s ki nem. Én voksolok: szuper!

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr802038591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2010.06.03. 09:33:47

Énisénis,meg is nézem megint!:-)

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.06.03. 11:56:02

hát ez iszonyat látványos lett :)
amúgy M.J.-ról mindenki elismerően nyilatkozik. miután meghalt, nem volt olyan ember, aki szidta volna, vagy azt merte volna mondani h nem volt jó zenész (akármilyen zenei körben mozgót is hallottam róla nyilatkozni).
egyszerűen egy ikon volt, azt mondják a pop hercege, de szerintem egy egészen új műfajt alkotott. eszméletlen jó számai vannak, pl ez is egy nagyon erős szám lett.
süti beállítások módosítása