atom

Pixelek - amikor kockává s videójátékká lesz a világ

2010.04.17. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Pixelek - amikor kockává s videójátékká lesz a világ Tovább

Ezen a szombaton a régi számítógépes illetve tévéjátékokon van a hangsúly. Sok magamkorú srác tudja, hogy mit jelentett annak idején a pixelekkel játszani a tévében. Nem volt még ilyen és olyan hardver, 3DFX kártya meg 'mittomén', hogy most mi a menő grafikai gyorsító... Csak nyomkodtuk a tévére kötve az egy-két gombot, vagy a joystickot, elvoltunk vele... S bár nem Atari volt a gépünkre írva, mi nagyon elvoltunk vele:)

Szóval Pacman és a többiek ellepik New York-ot, majd az egész világot. Imádom, ahogy a hatalmas Tetris téglák hullnak alá az égből és illeszkednek az épületekre, ahogy omlik a híd, és jön Donkey Kong.. Huááá! - na jó, kicsit felpörögtem. Csak azért, mert nagyon tetszik. Nézzétek:

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr571928314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.04.17. 15:04:35

Kockafejem lett tőle... :)))))

tüncite 2010.04.18. 08:05:13

Nagyon ötletes, és jópofa videó :)
süti beállítások módosítása