atom

Vancouver 2010 - Téli olimpia megnyitó ünnepség

2010.02.14. 13:05 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Vancouver 2010 - Téli olimpia megnyitó ünnepség Tovább

Szombaton megkezdődött a téli olimpia. Pont. (Akit részletek érdekelnek: itt) Nem erről akarok írni, hanem a megnyitóról. Tegnap délelőtt néztem a Eurosporton az olimpia megnyitó ceremóniáját, és pillanatokon belül azt vettem észre, hogy a képernyőn ragadt a tekintetem, s percenként lemegy az agyamban egy 'b*zd meg', vagy egy 'azt a k*rva'. Az a fényjáték és show, amit odavarázsoltak a kanadaiak, teljesen lenyűgözött.

A megnyitót fedett helyen tartották, így lehetőség nyílt a csarnok közepén lévő (látszólag hó borította) területen különféle képeket kivetíteni. Gyönyörű képek, tájak elevenedtek meg, jégtábláktól az óceánon és kardszárnyú delfineken át elvitték a nézőket az erdőkkel és sziklás hegységgel beteljesített vizuális orgazmusig. Gyönyörű volt...

Mint azt már sokszor említettem a blogomon, nem vagyok nagy sportrajongó, viszont Kanadát csípem, így persze néztem ezt a műsort, ami sajnos nincs fent a neten beilleszthető formában (én nem találtam), de amúgy is kb 45 perc volt minimum (csak a show része).

Javaslom mindenkinek, hogy ha teheti nézze meg. Ádi mondta látván a tömeget: "Tudod ki fagyoskodna ott?!" - reflexszerűen vágtam rá: "ÉÉÉN!" - szóval nem ragozom, tetszett nagyon.

Képek forrása, s további képek itt: boston.com

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr721756770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2010.02.14. 23:56:52

Gondolom hallottad, hogy a nagy master-ük miért nem gyújtott semmit, csak a másik 3 piromán. Mit találgattak ezek a béna kommentátorok, aztán csak beragadt a bácsi oszlopa:D
süti beállítások módosítása