atom

*megjegyzés* - amikor neved napján hirtelen meglepnek

2010.01.19. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
*megjegyzés* - amikor neved napján hirtelen meglepnek Tovább

Vasárnap volt a névnapom, nem szoktam készülni semmire, nem rendezek hetedhét országra szóló karnevált. Otthon kaptam sütit, amely fémdoboza kifejezetten tetszetős darab. Névnapkor egyeseknek eszébe jutok a naptárra pillantva s kívánnak boldogot, mások nem néznek a naptárra, de nem sértődök meg ilyeneken, hiszen én sem tartom számon a névnapokat, csak anya és a bátyám névnapját tudom dátumpontosan, meg két volt barátnőmét, mert ezek berögződtek s kész.

Na szóval vasárnap volt a névnapom, s este ígértem, hogy majd beugrom a koliba. Csabi szólt is, hogy ha lehet hét után nézzek be, így fél nyolc körül még simán otthon zsibbadtam. Ekkor Bonyi hívott, hogy eljön értem kocsival. Még ez sem volt gyanús, meg az sem, amikor a koliszobába lépve mindenki nézett. Szóval nem esett le, csak akkor, amikor parancsoltak, hogy üljek le, majd előkerült egy tál almáspite, egy nagy jénainyi (<-- ilyen szó létezik?) muffin, sör, narancs, csoki és étkezési kártya.

Taki hozott almáspitét, csokit, sört, Bonyitól egy Bavaria-t kaptam, Orsi finom muffint sütött, s a Teafarm nevében kaptam egy étkezési kártyát, amit korlátlan alkalommal beválthatok a koliban, amikor Orsiéknál eszem:)

Ebből persze az következik, hogy a kártya sűrűn lesz használva, hiszen "néha-néha" megfordulok a konyhában amikor valami étel készül:P

Ezúton is köszönöm, nem kellett volna, hiszen a névnapomon nem szoktam készülni semmire, nem rendezek hetedhét országra szóló karnevált...

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr801683564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2010.01.19. 09:08:41

Nekem ám eszembe jutottál,csak nem voltam gép közelben.Utólag is boldog névnapot!

Olya 2010.01.19. 11:32:11

:D Szerintem jobb, ha megszokod, hogy a Teafarm már csak ilyen hetedhét országra szóló karneválrendezős...:D Isten éltessen még egyszer! ;)

bnyhdz 2010.01.19. 13:42:44

mikor van teafarm napja? reggel bemondhatná a rádió: kedves hallgatóink! ma a matildok és a teafarmok ünneplik névnapjukat. sok boldogságot nekik! :D

Atom · http://atom.blog.hu 2010.01.20. 00:28:06

Köszönöm-köszönöm!
Bonyi: Szerintem pihenj egy kicsit:P
süti beállítások módosítása