atom

4 nap, 9 együttes, 1 fáradt Atom - koncertkavalkád

2009.12.29. 12:50 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
4 nap, 9 együttes, 1 fáradt Atom - koncertkavalkád Tovább

Hű-hő-ha. Zajlik az élet, mennek a koncertek, kicsit fárasztó ez az éjszakai és nappali üzem egymást követően, de megéri:) Kicsit fáraszt, hogy éjjel érek haza, reggel pedig már dolgozom, de januárban úgyis uborkaszezon van, így bírni kell:) Több mint 9 együttes akad e 4 napon, de csak azokat írtam, amelyeken ott is voltam/leszek.

A szombati Ladánybene 27 koncert szuper volt, Fürdött a lelkem, meg lötyögtem géppel a kezemben a színpad mellett. Szeretem a Ladánybene 27 koncerteket, nyugtató hatással van rám az együttes szórta pozitív vibráció, ami általában beteríti a közönséget.

Hozzáteszem nekem nem a "Kell egy ház az óceán partján" a kedvenc számom, és még vigyorogtam is, amikor az első szám után egy lány már azt a számot kérte kiabálva az első sorban:P Én csípem sok-sok dalukat, de persze nekem is van kedvenc slágerem, a Fürdik a lelkem. Kirázott a hideg, amikor elkezdődött:) Koncertképekért katt a képre!

Vasárnap este három zenekar lépett fel a moziban. Az elsőre (Nils) épphogy odaértünk, utána jött a Kaukázus, amit szintén nagyon szeretek, mert jók a szövegei és túl tudtam tenni magam hamar a Szalai Éván, nekem már nem ez a szám jut eszembe, amikor hallom az együttes nevét. (Na jó, persze szeretem azt a számot is, csak találtam nekem jobban tetszőket, mint a Lift, az Ingatlan, vagy a Tartós Béke). Kár, hogy felolszlik a banda, vagy visszavonul vagy megpihen vagy mit csinál...

A kaukázus után jött a Vad Fruttik, amely együttes nevét, ha meglátom egy plakáton nem lesz nedves a bugyim (hogy egyféle képzavarral éljek). Nem rohanok őrülten jegyet venni, nem töltöm le az albumukat gyorsan warezról és nem állítom be a myspace oldalukat kezdőlapnak, s nem kérem anyámat, hogy dobjon le szotyira pénzt. Csupán elmegyek a koncertre, s ott jövök rá mindig, hogy tetszik amit a színpadon művelnek ezek az egyedek. A vasárnapi koncert is frankó volt, jó zenékkel, közjátékokkal, hangulattal. Fotók a képre kattintva.

Tegnap este pedig Irie Maffia, Anima Sound System volt a helyi zenei palettán. Az Irie Maffia szuper volt, szeretem Busa Pista szövegelését, akár MC, akár Zuboly, akár Irie szinten. Nemrég voltam már egy koncertjükön, de nem zavart, hogy ilyen hamar megyek megint, jót buliztam rá, a fotózás mellett.

Az Anima koncerttel osztott véleményt képviselünk Bonyival. Ő nagyon rá van pörögve, én meg szeretem egy-két számukat. A régi Anima slágerek is jók, viszont azokat jobban szeretem eredeti előadásban, a modern mez amit most ráaggattak szintén jó, csak ugye discmanben hatszázszor meghallgatott dalokat nehéz újraértelmezni. Ilyen tekintetben rugalmatlan vagyok, maradi, nem haladok a korral, a modernizációval. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem tetszik az új. Csak ez már más, még szokni kell.

Ma este korizni, utána pedig Ocho Macho koncertre megyek. Aztán holnap mindenféle focira kell menni, este céges-buli, 31-e pedig már kiszámítható:P Az egyetemi klubba megyek, Teafarm, szerintem elleszünk, csak még nem tudom, hogy éjfélkor pezsgővel, avagy teával koccintunk-e:P Az már biztos, hogy ásítozva, félholtan fogok átvánszorogni 2010-be, és elsején sokat fogok aludni:P Ó je...

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr341628153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.12.29. 15:25:29

Hm.. nem is tudod milyen jó neked!
Na, jó... tudom, néha sokkal jobb lenne otthon lenni vagy bármi más..
Viszont ha belegondolsz, neked legtöbbször munka, másnak szórakozás, de másnak mi a munka?
Marhára értelmes volt a fogalmazás, te úgy is érted. :DDD

bnyhdz 2009.12.29. 16:40:07

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Én is "végigszenvedem" ezeket a napokat, januárra hulla leszek, de baromira élvezem. Mert megtehetem. :)
süti beállítások módosítása