atom

A Teafarm karácsonya

2009.12.23. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
A Teafarm karácsonya Tovább

Tegnap este Orsiék láttak minket vendégül a koliban, karácsonyi vacsin volt a Teafarm - értsd: baráti kör, akik sűrűn isznak teát az egyetemi klubban. Rántott hús, krumplipüré, francia saláta, tejfölös uborkasaláta, sült hús, sajtszósz és pár jópofa sör várt rám. Hű de jól laktam... Itt a bagázs (Taki nem a saját fejét üti, hanem a sajátját):

Ez pediglen a kollégista karácsonyfa. Kicsi is volt, szétszórt, rendezetlen, de legalább a mienk volt:) Stílusosan teafilterekkel díszítettük fel, amiből szaloncukor-mód Vica hamar le is nyúlt egyet a bögre forróvízéhez.

Nos feladat adott volt, hogy nem veszünk, hanem csinálunk ajándékokat. Nálam maradt a rajz mindenkinek (Orsi: Vízilő; Vica: motoros angyalos; Gábor: George a majom; Csabi: Humphrey a medve; Taki: hód a vízben; Bonyi pedig egy kókuszt kapott, amire arcot festett Orsi). No de én is kaptam ám nagyon szépeket, mint például ezt a képkeretet (amibe giccsesen betettem a közös fotót:P):

Aztán kaptam egy Zsiráf-VWBogár combót, 53-as számmal, ami a szekrényemhez nagyon fog passzolni:)

Kaptam egy díszoklevelet is (bal kép), jobbra pedig Origami Mikulás Bonyitól -

Persze egy mézeskalács zsiráf is becsúszott, egy bögre kíséretében, de kaptam Moose-t is! Azaz jávorszarvast!:) Csipeszen. Ott van a korsó szélén. Kukk!

Nagyon tetszett ez a kis összejövetel, barátok, finom ételek, "szakkörös" ajándékok:) Boldog karácsonyt nekik mégegyszer!

Most pedig lefekszem, fogom a TÁVCSIT és tévézem kicsit. (Az imént nagybetűkkel kiemelt szó cseszi a fületeket?)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr421603024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wildgica · http://wildgica.hu 2009.12.24. 02:09:38

Cseszi. Boldog karácsonyt. :*
süti beállítások módosítása