atom

Happy Tree Friends karácsony

2009.12.21. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Happy Tree Friends karácsony Tovább

Annak idején rengeteg Happy Tree Friends epizódot néztünk meg, hiszen újdonságnak számított az aranyos formába/környezetbe öntött vérengzés. Ma már nem nézem őket, hiszen annyira nem tetszik, bár Lumpy mindig is a kedvenc szereplőm marad. Lumpy a szarvas.

Viszont karácsony az karácsony, pár nap és itt az ünnep, ezért összeszedtem a karácsonyi epizódokat a youtube-ról egy csokorba - közben megtaláltam egy részt, amibe az összes bele van sűrítve, így csak a karácsonyi pakkból a kedvencemet illesztem be, s másodikként a WINTER BREAK videót, amiben az összes karácsonyi és téli epizód szerepel. Elsőként a szarvasos, a kedvencem:) Annyira idegbeteg rángása van a patásnak, amikor közelít felé a mókus:P

A hosszú epizódért katt a továbbra!

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr41599551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása