atom

Gospel koncert Szombathelyen - nagyon-nagyon

2009.12.19. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Gospel koncert Szombathelyen - nagyon-nagyon Tovább

Nagyon késő van (2:45), ehhez képest nagyon korán kelek, így nagyon-nagyon bocs, hogy csak két mondatot írok, de nagyon nem szeretnék elaludni, mert akkor reggel nagyon mérgesek lesznek a többiek, hogy rám kell várni.

Csütörtökön este Gospel koncert volt Szombathelyen, az utolsó percben szóltak, hogy lesz, de nem hagytam ki, mert nyáron már csalódtam egy gospelnek nevezett hittérítő-showban, viszont most mondták, hogy amerikai lesz, és abból is a jófajta.

Nagyon-nagyon jó volt, többször már táncolni támadt kedvem, egy órát videóztam. Szuper volt az egész koncert, a hangulat, a szimfonikusok bekapcsolódása pedig már igazi csemegének számított:) Nah, vonulok aludni, itt vannak a vidik:

Összefoglaló az estről:

Gospel a szimfonikusokkal:

Happy Day:

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr41608263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.12.19. 22:35:51

Olvastam róla, nagyon szerettem volna megnézni. Most valamelyest a videóval bepótolom...:)

-Ani- 2009.12.19. 23:29:39

Őket a Fehér házban is nagyon kedvelik.
süti beállítások módosítása