atom

Mondatokban

2009.12.06. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Mondatokban Tovább

Járdán: Mi van!? Tietek a járda?! - mondom felmordulván, amikor a kifejezetten széles járdán három perui indián (via: Aranyosi Péter), s nem voltam hajlandó lelépni a sárba, így félvállal jól összeütköztem egyikükkel. Nem szóltak, csak néztek. Aznap egyébként kifejezetten agresszív voltam...

Autóban: Épp Kemenespálfán mentem át kocsival, amikor egy Fugees számban elhangzott egy "Love You!" szövegrész, s az ablakon kinézve egy ház udvarában két kutyát láttam. Az egyik ült, a másik vele szemben állt, s a másik orrát nyalogatta.
Szerelmes kutyák

Munkahelyen: Atom húzzál haza! El vagy tiltva a munkától! - mondta főnököm, miután beugrottam szabadnapomon pár percre.

Fő téren: Alma! Egy forralt bort légyszíves! - mondom bekiabálva egy bódéba, miután kollégám kutyája Alma, beosont a hátsó ajtón.

Otthon: Gólyalábon próbáltunk járni bátyámmal. Nem sikerült. Majd megtanulunk:)

A hét második felében: "Szabin vagyok!" - ez volt a leggyakrabban emlegetett mondatom a hét második felében, hiszen csak magammal akartam foglalkozni és minden olyan dologgal, amire máskor nincs időm. Mégsem csináltam sokmindent. Kitakarítottam, dobozokat csomagoltam (nem ajándékokat), úgy am block elvoltam... Majd legközelebb jobban megtervezem, hogy mi mindent csináljak, mert a semittevést annyira nem szeretem (mert utána hisztizek, hogy nincs időm semmire:P)

Telefonban: a hétvégén szokatlanul sokat beszéltem a tesómmal telefonon. Ennek örültem, hiszen amikor hazaértem hajnali kettőkor kissé spiccesen, felhívott spiccesen. Fél órát dumáltunk:P

Még mindig a telefonban: másokkal is sokat beszéltem. Ugye pankeey?!

Ablak alatt: idén is kiraktam az ablak alá a cipőmet és tettem bele csokit, amit tegnap vettem. Jujj de fogok reggel örülni!:P

Havatlanság idején: A Mikuláshoz alapból jár a hó. Igaz, hogy a mai ovisok még nem láttak egyszerre piros ruhás embert és havat, de azért mégis a hóhoz kötjük, szánnal jár, s egyebek. Utoljára talán a Télapuban láttam műhóban szánkázni az öreget, úgyhogy remélem a holnap kezdődő klíma-csúcson elgondolkodnak a világ vezetői, hogy mi a f*sz van... Bár sokak szerint semmi eredménye sem lesz. Azért én reménykedem.

Boldog Miklóst! Virgács, csoki, s miegymás...

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr891572716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2009.12.06. 09:01:52

jajam, pedig hiaba tettelek le annyiszor ;]

ps.: happy santa, na!

-Ani- 2009.12.06. 09:27:26

Nahát! Gyorsan megnéztem.....
a szobádban, a papucsodban találtam egy tábla epres Milka csokit.
Szerintem itt járt a Miki, majd elviszem neked. :))))

Olya 2009.12.06. 23:31:43

Na igen... A Járdás sztori napján is "féltem" tőled...:) Milyen jó, hogy nem csak a J. Frusciante zenéit pakoltam rá a pendrive-odra!!!:D:D :P

Törzsvendég:-) 2009.12.07. 06:19:53

Én meg egy ragasztópisztolyt kértem a Mikulástól (kimentem az OBI-ba oszt megvettem):-)És megcsináltam végre valahára az adventi koszorúmat,megmutatnám ha tudnám hogy kell,szerintem nagyon szép lett.:-)És kotyvasztottan tojáslikőrt,még soha nem ittam és nem is csináltam,na ezt pl. befogom vezetni eszméletlen jó lett.
süti beállítások módosítása