atom

Ping Pong asztal és medence konténerből - Te mit csinálnál belőle? - kreatív ötletek

2009.11.09. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Ping Pong asztal és medence konténerből - Te mit csinálnál belőle? - kreatív ötletek Tovább

Nemrégiben leltem képkeresés közben ezt a pár képet, ami egy konténerek alternatív hasznosítását mutatja. Úgy sejtem a sárga rendszámokból és a háttérből, hogy angol kreatívoké a találmány, de azért száz százalékig nem vagyok biztos.

Az első a kedvencem, itt medenceként funkcionál a konténer, nyáron jól jöhet, ha eléggé kitisztítják előtte. No persze nem hiszem, hogy én ugrálnék bele:P

A második variáció csak látványos, hogy jól funkiconál-e, arról inkább egy deszkást kéne megkérdezni. De úgy tűnik, hogy frankó az ötlet:)

Lakótelepi ping pong asztalok betonból, megvan? Milyen sok volt annak idején, s egy idő után még az is ütőt ragadt, aki nem is szerette a pehely-labda püffölését. Ennek az "asztalnak" csak az baja, hogy új szabályt kell kitalálni, az oldalt húzódó falt érintő labdákra.

Virágos-ládának kicsit nagy, de azért ez sem rossz.

Én nem is tudom hirtelen (így hajnali negyed háromkor) hogy mit csinálnék belőle. Ti mit tudnátok elképzelni egy ilyenben?

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr621510624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.11.09. 08:19:57

Esetleg teveitató... :)))
Marhaság! Kreatív és alternatív, de rettenetesen ronda! Kreatív városcsúfító csoda. :)

tüncite 2009.11.09. 13:23:35

szépen át kell festeni, és máris nem csúnya. maga a forma sokmindenre nem alkalmas, de ha itt-ott kivágjuk vagány kis mászóka lehet belőle a kicsiknek... :)

Hajnal Pappa 2009.11.11. 11:29:49

Óóó,kipróbáltuk mi már a konténer-deszkázást, de nem annyira bejövős:D
süti beállítások módosítása