atom

Mondatokban

2009.10.11. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Mondatokban Tovább

Előző életemben: Orsitól megtudtam, hogy bűvészbuksza voltam előző életemben. A kutatások szerint sok száz évvel ezelőtt bűvésznő voltam Izraelben. Ebben lehet valami, mert manapság is hajlamos vagyok eltűntetni úgy dolgokat, hogy azokat hónapokig nem találom.

A konyhaablakban: két galamb azzal keltett kedden, hogy turbékoltak az ablakpárkányomon. Ahogy leültem a konyhába a kávémmal és rájuk néztem arra gondoltam, hogy némi narrációval eladhatnám a National Geographic-nak.
 
Az utcán: a Police-tól a Walkin on a moon-t hallgattam épp, amikor egy öreg bácsi három-négy lépésben, pont a dal ritmusára lépdelt át a járdán egy tócsát, mintha táncolt volna.


Hajnalban, a fürdőszobában: "ÁÁÁ!" - *Aztán Atom elhalkul, és rájön hajnali kómájában, hogy az csak a tükör volt és nem betörő.*

Menzán: "Atom kéred ezt is?" – egy fél tányér krumplistésztára utalva. Másnap: Egy nagyadagot kérek. 5 perccel később: "egy kisadagot is kérnék még." – az utóbbi egy-két hétben testsúlyom normalizálása érdekében többet eszem, ezért egyre gyakrabban vagyok éhes.

Tükörben: bár írtam, hogy eszem, a tükör előtt pózolva egyelőre nem látok változást, mintha vékonyabb lennék. Ugye nem fogok egyik nap csak úgy elfogyni?

Dohányzóban: a munkatársam fel akarja találni az orgazmus-tablettát, amit csak be kell venni és az előidéz mindent, nem kell hozzá se másik fél, sem pedig előkészületek. Leszavaztuk.

Autóban: hogy baz#&@!!!@??!!#&@***! Mi van nem látsz te gyökér?!

Biciklin: hogy baz#&@!!!@??!!#&@***! Mi van nem látsz te gyökér?!

Szerkesztőségben: "A Viktória hercegnőt kötőjellel írjam a hálózati névnél?" – Bonyi beletörődött, hogy új laptopját Viktória hercegnőnek nevezte el Szabina, mi pedig azóta úgy is hívjuk.

Kolibuliban: nem láttam semmit aznap este. Pedig páran váltig állítják, hogy igen. Jelentem olykor vak vagyok.

Még mindig a buliban: mosolyt sem láttam most.

Továbbra is a buliban, egy öt másodperces párbeszédben:
- Atom iszunk valami rövidet?
- Nem. Nem szeretem a rövideket.
- Egy Jägert?
- Aha.

Koliban: a 30Y szól: „Csinálj olyat, hogy másnap szégyelld …” – Neked sikerült. – mondja frappánsan, szúrós tekintettel egy lány a mellettem ülőnek.

Székben, otthon a gépem előtt és munkahelyen is: Zzzzzzzzzzz

Hétfőn a futár autójánál:
- Mennyit fizetek?
- …, ennyi lesz.
- *Atom nyel egy nagyot.*

Szerdán a futár autójánál:
- Mennyit fizetek?
- Semennyit, nem kell.
- *Atomot jó érzés tölti el*

Interjú közben: a dzsipes interjúalanyom sokszor hivatkozott Hofi poénokra. Én is, örültünk és nevettünk, hogy ismerjük ugyanazokat a poénokat, miközben nagy korkülönbség volt köztünk.

Gondolataimban: rájöttem, hogy nem minden úgy jó ahogy van körülöttem, nem helyes minden beidegződésem

Beszélgetésben: mások is megerősítettek a fentiekben

Agyban és lélekben: egy érdekes küldetés kezd kirajzolódni bennem.

Ágyban: szerdán reggel majdnem egy órán át csak néztem magam mellé, nem aludtam újra el, hallgattam a környezet apró neszeit. Eleinte csak két dolog járt az agyamban, utána valószínű, hogy lezuhantam alfába. Majdnem elkéstem a 10 órai munkaértekezletről.
 
Táncversenyen: Csabival 15 perc alatt háromszor gondoltunk ugyanarra és reagáltunk ugyanúgy. Ez később csak ragozódott...
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr1001426616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.10.11. 08:02:29

Ezek a vasárnapi megjegyzések a legjobbak.:-)Legjobban a Policeos táncolós bácsi illetve a trurbékoló galambok tetszettek.:-)
Egyet írok én is.
Szombat este buszmegállóban:
Szolnokon lomizás,a házak elé mindenféle kacat kipakolva,némelyik előtt sámlin,nagyhasú ember ül és őrzi a "kincset."Ami legfőképp:kiszuperált budi,budiülőke,tv-k ( a múltból),polc,fotel és egyéb vackok.Távolban egy család (asszony,ember,két gyerek) kétkerekű kocsira felpakolva minden, lomok + a lom tetejeén a nagyobb (7-8 éves fiú).Az emeber tolja,bukkanó,hoppsz vajon mikor borul le a kocsi gyerekestül mindenestül?Emitt egy másik gyerek,három biciklivekl,egyen ül,egy a kormányon,egy kézzel kormányoz, másikkal tol egy másik bringát (cirkuszba simán felléphetene a mutatvánnyal).A kiskocsis kérdezi ki volt lomizva?hmmm,jó kérdés vajon lomi volt vagy lopi?(Ááááá,cseppet sem feltételeztem,hogy az utóbbi).Hát ilyen volt egy szombati szolnoki est a buszmegállóból szemlélve.

Törzsvendég:-) 2009.10.11. 08:23:00

A hét hazugságai?!
Fiatal nő kisgyerekkel:
-Engedje már meg,hogy telefonáljak,elhagytam a mobilomat,nem tudok hazamenni...

Negyvenes,"rosszarcú",1969 -es tetoválás az ujjakon,undorító dohányszagot kilehelő faszi:
-Engedjen már a szobaárból,nincs több pénzem,összevesztem az asszonnyal,nem tudok hol aludni....

Én előző életemben szerintem Teréz anya segédje lehettem.
süti beállítások módosítása