atom

Vilmos, egyelőre még csak Vili, de lehet, hogy később Cili - új macsek a háznál

2009.09.13. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Vilmos, egyelőre még csak Vili, de lehet, hogy később Cili - új macsek a háznál Tovább

Egy ideje már megvan vörös kismacskánk, most szintén egy olyan kölyökről van szó, akit Francinak köszönhetünk. Franci a mi macskaellátónk, az ősanya, hiszen minden macskánk valamely formában tőle származik. Jelenlegi doromboló állományunk: Franci, Kormos, Frigyes és Vilmos, aki az alábbi kép készülte után kicsit furcsán nézett rám a vaku miatt.

Amúgy Vili nem száz százalék, hogy fiú, ugyanis bevizsgálása még nem történt meg, egyszerűen csak kandúrnak néztük. Azért kapta a Vili nevet, mert így (ha kiderül, hogy lány), akkor csak egy betűcserével Cili lesz belőle (Anya szerint:) Itt olyan, mint egy kisoroszlán

A kismacsek nagyon aranyos, Bandival már összehaverkodott és nagyon jópofa volt ahogy ma futott hátra az udvaron. Olyan volt, mint a kiskecskék, páros lábbal ugrált (akinek nincs meg képileg: két első láb fel, hátsó kettővel ugrik, első kettőre érkezik, majd elölről az egész). Itt Vili és Franci a képen.

Szeretem a macskáinkat.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr291378091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Penya666 2009.09.15. 10:38:53

Aranyos ceccak! En is szeretem oket:)
süti beállítások módosítása