atom

Shit! - Fülöp sántít

2009.09.08. 10:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Shit! - Fülöp sántít Tovább

Hogy a macska rúgja meg, Fülöpnek új cipő kell...

A múlt héten elmentem a benzinkútra, hogy ne laposodjon el jobban a kapcsolatunk Fülöppel, mert már így is elég rendesen so.. szi.. öö.. (nem tudom szóval kifejezni azt a hangot, amilyet egy lapos gumi ad kanyarban). Tehát felfújtam, betekertem vele a szerkesztőségbe és délutánra lám-lám leeresztett. Ekkor láttam csak igazán, hogy mennyire durván szétrepedezett már a külső gumi is... De akkor is shit... Fülöp nehéz és kényelmetlen volt hazacipelni, tolni nem akartam, mert nagyon sántított.

A legszebb, hogy Bonyi biciklije másnap adta be a kulcsot, szintén lapos gumi, csak neki a hátsó.. Biztos együttérzésből. Nemsokára meg Critical Mass, illetve már 2-3-szor kellett volna a bringusz. Na majd nekiugrom, ha hagyják...

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr681366132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.09.08. 11:57:53

Vegyél neki szép, új cipőcskét. :)

charlie 2009.09.08. 12:41:03

500asérért lehet venni deffektgátló folyadékot, próbáld ki.
süti beállítások módosítása