atom

Másnapos álom dupla amnéziával

2009.09.03. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Másnapos álom dupla amnéziával Tovább

Látta valaki a Másnaposok című filmet? – aki nem, annak a sztori két mondatban: egy baráti társaság legénybúcsú címszóval elutazik Las Vegasba, elindul egy Hotel tetején az éjszaka, majd másnap reggel a lakosztályban ébrednek a srácok, egy tyúk kapirgálja a márványpadlót, egy tigris van a fürdőszobában, szét van dúlva minden és az ünnepelt (a vőlegény) eltűnt. A srácok szép lassan rakják az előző este történéseit, s persze meg-meglepődnek azon, hogy miért kergeti őket egy maffiózó, honnan szereztek egy rendőrautót, hol van egyikük foga és ki házasodott meg az éjjel.

Nos, nagyjából hasonló kacifántos történetet álmodtam végig az egyik éjjel, szerintem álmomban röhögtem is, mert akkora hülyeségek, annyira elképesztő dolgok vártak, amikor a filmhez hasonlóan raktam össze a képet, az apró esetmozaikokból. Az egészben az a pláne, hogy miután felkeltem, egy percig annak örültem, hogy milyen hülyeséget álmodtam, majd amikor a kávémat szürcsölgettem úgy negyed óra múlva feltűnt, hogy nem emlékszem az álomból semmire.

Itt jött be a csavar nem? Dupla amnézia - nem emlékszem arra, hogy miket tudtam meg abból, amire nem emlékeztem (vagy valami ilyesmi). Igaz én másnapos nem voltam, kávétól nem szokás, az álmomban is a sztorit kerestem, másnap reggel pedig azt, hogy vajon, hogyan:P

Egyébként még sosem voltam annyira ittas, hogy másnap ne tudjam mi történt előző este. Bár olykor-olykor képek kimaradnak:P Hol is voltam tegnap este?!

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr411356050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2009.09.04. 04:42:11

a cicust kihagytad!!! :-D
süti beállítások módosítása