atom

Reggeli helikopterezés a Rába mentén (frissítve)

2009.07.01. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Reggeli helikopterezés a Rába mentén (frissítve) Tovább

Jhajj... Ez fránya munka. Tegnap reggel hatkor keltem, mert reggel hétkor már Ikerváron voltam interjúzni egy mezőgazdasági kft elnökét. Hogy miért kellett reggel hétkor már ott lennem és miért nem ért rá később? Mert az interjú mellé járt egy röpke repülés is, méghozzá Zsenák Csabával és Kamovjával, amiről már írtam a repülőnapos bemutatója kapcsán.

Megvolt a repülés ma is, itt az ígért kép rólam, munka közben:P

Na szóval a Rába mentén kellett fotóznom meg videóznom a belvizes területeket, és persze, hogy vállalkoztam rá, hiszen szeretek repülni. Kora reggel, egy kis pára még a földeken, helikopter ajtaja nyitva. Zsír volt nagyon a szitu. Most este van (e bejegyzés írásakor), és mindjárt indulok indulok haza, mert holnap is hasonló élményekkel kezdem a napot. Szóval a csütörtöki blogtémámat már tudjátok. Persze, ha rossz idő lesz, akkor szívás, mert nem száll fel a gép, én meg feleslegesen autózom el odáig. Na mindegy. Beillesztem a videót az árvizes területekről, aki nem akar Kamov motorzajtól megsüketülni majd négy percen keresztül vegye le a hangot. A helyzet durva, a kft földjeinek szinte 90 százaléka víz alatt van, 30 milla bukás a búzán, ugyanennyi a napraforgón, aztán még kb 40 lesz még. Szóval durva  helyzet. A világbajnok fotót, amit magamról csináltam majd beszúrom napközben, meg a cikkemet is, de azt megtaláljátok a vasnepe.hu oldalon is, mezőgazdás belvizes...

Itt a vidi:

Itt meg a képgalériám, katt a képre!
 

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr251218772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.07.01. 10:01:38

A felszállás ma megtörtént!
Olyan izgalmas volt, amikor a helikopter leszállt az autómtól néhány méterre, automatikusan lehajtottam én is a fejem amíg beszálltál a gépbe. :))) Király!! Videózni és fotózni tuti nem lennék képes odafönt.
süti beállítások módosítása