atom

Ganxstával a sitten

2009.06.29. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Ganxstával a sitten Tovább

Múlt hét pénteken a szombathelyi új börtönben volt egy _természetesen zártkörű_ Ganxsta Zolee és a Kartel koncert. Mivel annak idején nagy Ganxsta rajongó voltam, ezért egyértelmű volt, hogy vállaltam az esemény megörökítését.

A börtön bejárathoz érve zsebekből kipakolás, táska átvilágításra, én meg a fémdetektor alá álltam. Bent ezt a folyamatot mégegyszer el kellett játszani, de én nem ezzel voltam elfoglalva, hanem azzal, hogy amolyan Szökés sorozatos képek villantak be folyamatosan az őrtornyokat és a szögesdrótokat nézve. Sok-sok biztonsági ajtón, rácson és kapun átjutva végül eljutottunk (a kifejezetten modern és impozáns, amolyan szanatóriumi) börtön színháztermébe. Ott megkaptam az instrukciókat: ne szerepeljen a képeken a belső videórendszer illetve egy fegyőr sem (persze ezen instrukciókat követve elég nehéz volt fotózni/videózni. Valamelyest sikerült.
Pillanatkép a koncertből

Ganxstáékkal a koncert előtt interjúztunk, ez az alábbi videón megtekinthető egy rövid koncertösszefoglalóval egybekötve:

O.J. Sámsonnal és Big Daddy L-el kint is beszélgettünk egy kicsit, némileg furcsa volt egykoron hőn bálványozott sztárjaimmal együtt dumálni egy cigi mellett, de nem fedtem fel előttük, hogy megannyi daluk szövegét a mai napig kívülről fújom és vannak dedikált cédéim, cuccaim, meg egy mappám amiben egy tonna újságcikk és kép van róluk:P

A Vato Loco című szám a'la sitt verzióban:

A koncert egyébként faja volt, igaz kicsit furán éreztem magam az elején, amikor nekiálltam kattogtatni, és az első dolog amit láttam a szemembe villanó vaku után, az nem más volt, mint pár tucat rámmeredő szempár. Új arc voltam nekik, ezért megnéztek, mint ahogy minden médiást, aki ott volt akkor (bár lehet, hogy azért néztek, mert kétszer-háromszor úgy tartottam a gépet, hogy 20 centiről pofánvakuztam magam:P _ amatőr)

Na jah, képgaléria itt, vagy a beillesztett képre kattintva nyílik.

A koncertről íródott részletes cikk ide kattintva olvasható.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr601213617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2009.06.29. 07:09:14

te kis friss husi :)

'nyomjad rooozsi!' >>
süti beállítások módosítása