atom

Délutáni gokartozás egy parkolóházban

2009.05.22. 11:38 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Délutáni gokartozás egy parkolóházban Tovább

 

A héten voltam a fővárosban egy sajtótájékoztatón, amit az LG tartott Szujó Zoltánnal, annak kapcsán, hogy a műszaki mogul beszáll a Forma1-be. Ezzel azt hiszem, hogy a tájékoztató részt le is zárnám, hiszen ez majd egy cikkben megíródik.
Ádinak szóltam, hogy mostanság igencsak pesti gyerek lévén kísérjen már el, s szerencsére nem ellenkezett. A sajtótájékoztató után a Material Center -3-as parkolószintjén gokartozhattak a sajtó képviselői. Lévén, hogy én még sosem gokartoztam, egyértelmű volt, hogy kipróbálom. És milyen jól tettem..
 
Nagyon tetszett. Először még csak félénken mentem egy-két kört 45-50 másodperces idővel, aztán kezdtem belejönni, kanyarokba egyre gyorsabban belemenni, figyelni az íveket, stb...
A második menet alatt már 37 másodperces időt autóztam és az előttem lévőt követtem végig. Libbent is a kék zászló, hogy engedje el a gyorsabbat, de nem törődött vele, így nem tudtam jobb időt menni, pedig szerintem egy 36-ost biztos futottam volna.
 
Ádi is beszállt a versenybe, ő is először gokartozott. Kicsit még parásan figyeltük először, hogy miképp mennek, aztán megdumáltuk, hogy ügyet sem vetve a többiek gyorsaságára, mi is körözünk kicsit a pályán. (Először még azt sem tudtuk, hogy működik a gokart:P)
Na ja, szuper volt, ezentúl, ha elmegyek egy gokartpálya mellett és elég vastag a zsebem is, akkor beülök egy-egy körre.
Apropó! Készült egy összefoglaló videó, aminek 6-odik másodpercénél látszom is fotózás közben:) Benne vagyok a tévében:)Jeee...


 

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr421137177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2009.05.24. 19:35:26

hehe,köszi a lehetőséget,videót nem vágsz össze?

Atom · http://atom.blog.hu 2009.05.26. 22:16:01

na majd valami alapot összerakok:P
süti beállítások módosítása