atom

SÜN - rendőri alakzatnév ihlető a konyhában

2009.05.14. 08:10 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
SÜN - rendőri alakzatnév ihlető a konyhában Tovább

A múlt hétvégén arra lettünk figyelmesek, hogy Bandi folyamatosan ugat. Este volt már, úgy tíz óra körül lehetett, arra tippeltem, hogy Sünit talált. Kimentem megnézni, hogy mi kelt ekkora riadalmat pulikutyánknál s látom, hogy egy tüskés gombóc fekszik előtte a fűben. Anya bevitte a konyhába egy fotó erejéig.

A rendőri alakzatként is ismertté vált sün nem nagyon akarta védelmi pozícióját feladni (még egy gerezd almáért sem), így csak az orrát láttuk, meg valamelyest a pofiját.

Aztán kimentem lefogni a vadászainkat, Bandit és Kalózt, amíg Anya hátravitte a kertbe elengedni Sün Sámuelt. Közben Marci öcsém megnézte youtube-on a SÜN! örület egy-egy videóját és hangosan SÜN! vezényszavakat kiabálva kísért minket az udvaron:P

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr331117068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása