atom

*megjegyzés* - csak jegyzek

2009.04.25. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
*megjegyzés* - csak jegyzek Tovább

Azért abban van valami Murphy, hogy amikor egész nap megannyi dolgom van és nem tudok úgy igazán leülni pötyögni s amikor már végre sikerülne, akkor meg nem tudom beszúrkálni a képeimet az editorban, mert valamiért nem látja a kép-ablakaimat, ugye?!

Tré. Kb 20 percet azzal szórakoztam el, hogy így-úgy megnézzem megy-e, de nem megy. Így most akkor mit is? Közben el-el is alszom és már a nyakam is kezd sajogni lebiccenő fejtől, na mindegy! IJ. Akkor most leszek kreatív így hajnali fél3 tájékán, hogy új témát válasszak magamnak, avagy nektek e bejegyzésben és hopplá már megint egy megjegyzés csúszott ki a klaviatúrámból, ami nem más, mint egy "fáradt vagyok, elalszom és nyálas a pólóm" panaszkodós vagy csak sajnáltatós vagy tudom is én szösszenet.

Össze kell kapnom magam gyerekek, mert kezdem hiányolni a blogról A bejegyzéseket. Most viszont sipircelek aludni, ha már a héten nem tudtam egyszer sem rendesen és most talán van esélyem hat óránál többet horkolni a káoszban (a diáknapok miatt az Atom-bunker felettébb rumlis, amolyan káoszi állapotok vannak, már csak a zokni hiányzik a csillárról).

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr851085127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása