atom

Kritikus massza - Critical Mass 2009 Szombathely

2009.04.21. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Kritikus massza - Critical Mass 2009 Szombathely Tovább

Az előző Critical Mass-en is kint voltam, akkor lázra és mindenféle rossebbre hivatkozva nem ültem nyeregbe, csak fotóztam. Most más volt a helyzet, fényképezőgéppel felszerelkezve Sándorra pattanva (a biciklim neve Sándor) részt vettem a karikázáson.

Némi karakterkupacom s 112 képpel felszerelt galériám is látható ha kutakodunk a link után alant: KATT IDE!

Nos ím Sándorom, amint támasztó nélkül pihen a téren. Páran megörökítették a kegyetlen bánásmód eredményének tűnő fekvő bringuszt, de azt tudni kell, hogy óvatosan fektettem le!

Közel száz bringás gyűlt össze és tekerte le a kisebb belvárosi túrát vasárnap délután. Örülök, hogy most sikerült részt vennem rajta, hiszen nap mint nap Sándorral járok dolgozni és általánosságban minden felé (vagy gyalog). Nem arról van szó, hogy nem szeretem Luigit, az autómat, csak legtöbbször nekem célszerűbb tekerni, mint nyomni a pedált.

Nagyon sok képet csináltam, akad rajta bicikli rendesen, de még blogger is akad lencsevégen, Charlie személyében:)

Az emelésből idén is kimaradtam, a "Fotózzak vagy emeljek?" kérdés nálam alapból eldöntött, ez a Sztahanovizmus csekély foka:P Nah, szóval jó volt az idei első felvonulás, Pesten 30 ezren emeltek (szép teljesítmény), talán itt is időről-időre többen lesznek, szerintem már a mostani létszám is elég szép lett!

További jó tekerést a következő CM-ig!

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr351075823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dirity 2009.04.21. 23:58:02

eszméletlen jó az oldal
üdvözlettel antinak kis és nagy Eőry
süti beállítások módosítása