atom

Kedvenc rajzfilmünk 2 - Piroska és a farkas - vidék kontra város

2009.03.22. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Kedvenc rajzfilmünk 2 - Piroska és a farkas - vidék kontra város Tovább

Bátyámmal annak idején nagyon sok rajzfilmet láttunk. Egészestés rajzfilmek, Walt Disney klasszikusok, temérdek Donald, Mickey, Pluto, Goofy epizód volt a vidókazetta-tarsolyban és persze Tom és Jerry is akadt jó pár, meg a kevésbé ismertebb mesék. Ez utóbbi mesék közt akadtak olyanok is, amelyek nem csak bátyámnak s nekem, hanem Anyának is nagyon tetszettek, jókat szoktunk röhögni, amikor két-három-öt évente előkerül egy-egy darab.

Van egy Piroska és a Farkas feldolgozás, ami a múlt heti jegesmedvés mese mellett szintén dobogós, a két farkas és a falusi, illetve a városi Piroska történetét dolgozza fel, klasszikus rajzfilmes poénokkal. Azt hiszem, többet nem is kell mondanom:
 

További kedvenc rajzfilmünk bejegyzéseim ide kattintva.

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr96993973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.03.22. 08:07:14

Én ezeket nem ismeretem.:-)
Lehet mert jóval öregebb vagyok?Nekem csak a Moha és páfrány ,meg a Bob és bobek ugrik be a régi mesék hallatán,na meg a Bigacsiga és Batkamanó.
www.youtube.com/watch?v=GPuu18VIiXs

Törzsvendég:-) 2009.03.22. 08:13:21

Meg még sorolhatnám:Magilla gorilla,Pampalini,Rumcájsz,No megállj csak:-)

-Ani- 2009.03.22. 08:59:41

Hm. még hogy nem egy rugóra jár az agyunk, a napokban szerettem volna ezt be blogolni. Kedvencem! Ja, pont ilyenek a pasik. :)))))
süti beállítások módosítása