atom

Megnepróbáld wifi meg a lelakatolt számítógép

2009.03.12. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Megnepróbáld wifi meg a lelakatolt számítógép Tovább

A minap szokás szerint bekapcsoltam a laptopot és az rögtön jelzett, hogy van wifi hálózat. Klikkelek is, hogy megnézzem mielőtt kilövöm az antennát, hisz nem akarok én netezni, erre ez a hálózatnév fogad: "Megneprobald"


Isten ments, hogy megpróbáljam! Bár ismerek egy-két olyan indíttatású embert, akik ha belefutnának egy ilyenbe, akkor már „csakazértis”! :P

Tudjátok, ez olyan, mint a: „Ne csináld kisfiam!” vagy „Ebből neked nem szabad innod!” – na mi lesz az első dolga egy jóravaló gyereknek, amikor a szülők otthagyják az asztalt? Hát persze, hogy megkóstolja mi van a pohárban. (Magamból indultam ki.)
Szóval humoros ez a hálózatnév, de talán arra is sugallhat valakit (olyat aki keni-vágja a hálózatok feltörését), hogy ne csak feltörje, hanem valamiféle nyomot is hagyjon maga után, büszkeségből.
Amíg nem hirdeted, hogy ne figyeljenek rád, addig nem vesznek észre. Vagy rosszul látom?

Ha már számítástechnika, akkor ím még egy pár éve, gyakorlaton látott gép, amit "jófajta" biztonsági rendszerrel láttak el, a humanoid vírusok* ellen:

:D

*enyveskezű dolgozók

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr47993984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása