atom

*megjegyzés* - pingvinek a hűtőn, gördeszkás kutya a szekrényben - újabb konyhai arculat-elemek

2009.03.10. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
*megjegyzés* - pingvinek a hűtőn, gördeszkás kutya a szekrényben - újabb konyhai arculat-elemek Tovább

Annak idején, amikor még kollégista voltam elhatároztam pár dolgot. Elterveztem, hogy ha lakásba költözöm, akkor majd a "raszta ül a wc-n" rajzom a porcelánnal szemben lesz kifüggesztve, s lám így is lett (ide kattintva látható), aztán eldöntöttem azt is, hogy Apa által rajzolt-festett varázsló kikerül a falra (ez is meglett), és cél volt, hogy a hűtőm ne egy szimpla fehér tömb legyen, hanem színes, vagy legalább feldíszített (vagy rozsdamentes amolyan metál, de arra nem volt akkor pénzem:P).

Mivel színes hűtőt sem sikerült beszereznem, így maradt a szokványos fehér, amire aztán szép lassan felkerültek a képeslapok, mágnesek, egyebek. A pingvinek sem kerülték el a hűtőmet, a Madagaszkáros pingvinek kis hűtőmágnesként és oldalt kartonból is képviseltetik magukat, belül pedig három plüsspingvin tanyázik és ezért ne kössetek belém. Időközben aztán változott a konyhadesign, amikor az ajtóra egy fát festettem, ez mindenkinek nagyon tetszett (de főleg nekem), sikert is aratott, be is jegyeztem itt.

Zsótti hozott pár hete egy Madagaszkár 2. moziplakátot, ami tök jó, de egyben túl nagynak bizonyult. A falra nem akartam kirakni, mert hát a festés nem ad neki helyet, meg a Bob Marley mellett sincs szabad platz, a Trainspotting fölé meg azért mégsem illik. Így elkezdtem keresni a felületet, ami aztán nem lett meg. Ekkor jött az ötlet, lévén, hogy annyira úgysem favorizálom a négy főhőszereplő (zebra-oroszlán-zsiráf-víziló), s nekem a négy főhős amúgy is inkább a pingvinekre vonatkozna, ezért levágtam őket a plakátról és csináltam a hűtőre egy alsó-matricás megoldást:) Ím:

Aztán a nagy matricázás közben az egyik reklámújság elejéről ez a kutyi vihogott rám, amit azért nem lehetett otthagyni csak úgy és bedobni a papírgyűjtő ládámba. Gyors kivagdaltam és szekrénybelső-díszítő elem lett belőle:)

Skater-dog:)

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr26992720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása