atom

Hétvégi koncertzönge - ska koncertek meg egy nőnapi tömegizzadós Ocho Macho

2009.03.09. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Hétvégi koncertzönge - ska koncertek meg egy nőnapi tömegizzadós Ocho Macho Tovább

Ezen a hétvégén sem pihentem nagyon ki magam, enyhe torokgyulladás ellenére azért két koncertre is benéztem.
Elsőként pénteken voltam egy három együttest felvonultató ska bulin, fellépet a Last Minute, a Tizenhét és a Hotknives. Hogy milyen volt, azt persze most nem részletezem nagyon, ide kattintva olvashatjátok és galériát is találtok. Lényeg, hogy a Last Minute jó felvezetése volt a Tizenhétnek, ami aztán kivitte a ház oldalát. Jókat mosolygok ezen bulik alatt, hisz itt szoktam látni csak igazán azt az igazi "örömködős" táncot. A felemelt behajlított karokkal jobbra-balra ugrálás, esetenként futkározással egybekötve:P Aztán jött a Hotknives, ami jó volt, bár annyira engem nem mozgatott meg, de sokakat másokat igen, hisz mégiscsak egy lassan 27 éves angol zenekarról van szó.

A bulin találkoztam Sünivel, egykori szobatársammal, aki Szentgotthárdról érkezett erre a bulira. Süninek van a mellén egy békejel tetoválás, amit egyszer kiegészítettünk fekete szigszalaggal "háború és béké"-re:P

A ska buli után jött a nőnapi hering party: Ocho Macho a Savaria Moziban. Olyan sokan voltak, hogy a tömegen nem akartam túl sokszor átverekedni magam. Kb. kétszer volt energiám átcsúszni a sok izzadt testhez tapadva a színpad egyik oldaláról a másikra, utána a koncert végéig egy helyben strázsáltam. Nem vagyok egy nagy rajongó, nincs meg a cédé, nem hallgatom otthon, de a koncerteken bírom ezt a zenét:) Így ragadnak mostanság szép lassan rám egyes műfajok. Képek és némi karakterek ide kattintva.

Jövőhéten pihenni is kéne. Nem is tudom, hogy hányadik koncertes hétvégém volt már ez zsínorban. Kicsit fárad az ember, ha nem pihen, hanem csak a monitor előtt ül a szabadidejében... Je.. De jövőhéten Erik Sumo lesz, és az ugyancsak érdekel:P

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr27990179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.03.09. 12:43:00

Hát nállatok zajlik ám az élet,nálunk egész évben nincs annyi jó koncert mint nálatok egy hétvégén.Ez a város döglött iylen szempontból.Az Erik Sumo Bandet én is nagyon szeretem,főleg a My Rocky Mountint,légyszíves csápolj majd helyettem is.:-)

Atom · http://atom.blog.hu 2009.03.10. 00:45:39

Majd csápolok helyetted is. Régen nem voltam egy nagy koncertre járó, de az utóbbi időben nagy részükre elmegyek. Azért jó, hogy ennyi buliba eljutok, sokszor olyanokba is, ahova amúgy nem mennék, és végül rájövök, hogy tetszik:)
süti beállítások módosítása