atom

*megjegyzés* - ezt is megértem, illusztrációvá lényegültem

2009.01.28. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
*megjegyzés* - ezt is megértem, illusztrációvá lényegültem Tovább

Nem is tudom. Na... Szóval ez nem médiaszereplés vagy mifene, de azért elég sokan írtak s hívtak a tegnapi napon, mert egy illusztráció készült rólunk s az "bekeveredett valahogy" a hasábok közé. Akik fellapozták a tegnapi Vas Népét, a 4-ik oldalon egy képet láthattak, amin egy kissé borostás, kissé már hosszú hajú, de valahonnan ismerős egyént vélhettek felfedezni egy nő társaságában (most ezt azon olvasóimnak írom, akik tudják, hogy miképp fest kinézetem).
Esztivel répát szeletelünk a képen (készül a répatorta), abba ne is gondoljunk bele, hogy milyen étel készül répából, paprikából, narancsból és banánból (ezek vannak a képen előttünk). Nah, szerintem jó kép lett:)

A kép egy cikkhez tartozik, ami a randifőzésről szól, ide kattintva olvasható.

Jeee! Vajon mi lesz a következő? Remélem negatív benyomást keltő cikk illusztrációja nem leszek, mert még a végén megköveznek az utcán:P

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr41906736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igor2 2009.01.28. 15:58:57

Na és lett neked randi a végén??

Törzsvendég:-) 2009.01.29. 06:57:50

Ez klassz,de miért pont répa????Legalább valami kaviáros,gyömbéres, szerelmivágyat ( az afrodimitudodménmicsoda szóval hadilábon állok,úgy mint a Meszecsuszetszel,kimondhatatlan szavak:-) fokozó kaját csináltatok volna:-)De tényleg jó együtt főzőcskézni közben esteleg borozni.:-)

Atom · http://atom.blog.hu 2009.01.29. 23:42:50

Hát ööö nem...
Hogy miért pont répa? Mert péntek délután kevés 'afrodidjerrivákum' volt a szerkesztőségi hűtőben:P
süti beállítások módosítása