atom

UPC és T-Mobile reklám zenéje - kérésre

2008.12.27. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
UPC és T-Mobile reklám zenéje - kérésre Tovább

Még annak idején valamikor feltettem egy-két reklámzenét ami miatt párszor kapok privát leveleket ilyen-olyen reklámzene kérdéssel kapcsolatban. Az ilyen kérdésekre, ha tudok válaszolok, vagy belinkelem a reklamadatbazis.hu-t, amely oldal lényegében ezért jött létre, hogy amit hallunk, azt hamar megtudhassuk.
Többen kérdezték már tőlem, hogy melyik szám szól "abban a UPC reklámban, amelyikben a gyerekszobába táncol az egyik csávó, a másik meg zseblámpával világítja" - ebben a reklámban a The Hives: Tick Tick Boom című száma szól. A klippje jó, alább beillesztve:)

A másik reklámzene, ami után én is nyomoztam, a "T-Mobile 3000 perc ajándékba" kisfilm alatt szól "amelyikben a srác meg a lány korcsolyáznak" - Én jelenleg erre a számra kelek, ez lett az új ébresztőhangom:) Az előadó és a cím: Vincent Walt feat Jennifer Walt - Save Us Las Vegas - Klippet nem találtam, de egy videó zenéjeként hallható, lentebb beillesztve.
 

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr7842958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sunboy 2009.05.17. 22:46:52

Hali én az egyik T-mobilos reklámzenének keresem a címét (mert az előadó a honlapon fenn van ), csak éppen nem megyek vele semmire, mert a googli sem talál semmit.
itt a link :
www.reklamfilmek.com/video.php?video=811&firm=1

Atom · http://atom.blog.hu 2009.05.20. 10:02:11

Bocs, sajnos nem tudom, lehet, hogy reklámfilmhez írt zene. Keresd még itt: www.reklamadatbazis.hu
süti beállítások módosítása