atom

Sok jó akadt idén is - Boldog Karácsonyt!

2008.12.25. 11:58 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Sok jó akadt idén is - Boldog Karácsonyt! Tovább

Karácsony, karácsony, karácsony... Idén nálam kimaradt ez a feeling. Hiába az adventi vásár, az ünnepi terítő vagy a Julitól kapott ünnepi lámpás az asztalon, valahogy nem éreztem, hogy lesz. Természetesen ez az állapot mindaddig tartott, míg nem kezdődött el otthon a fadíszítés, ami idén is kihozta belőlem az artisták és köztem lefuttatható rokoni viszonyt (nincsenek artista felmenőim). Ezért is esett meg, hogy párszor majdnem átöleltem a fát a létra tetejéről, ami felért volna egy üveggyapottal vagy sündisznókkal tömött medencébe való hasas ugrással.
Pár kiló szaloncukor, pár méter boa és pár köbméter üveggömb elhelyezése után ünnepi díszben ragyogott már szegény fenyő. Ajándékok az ágak alá, ételek az asztalra, család pedig aköré, vacsi után ajándékmustra:)

Idén is belefulladtam a csomagolópapírok alkotta tengerbe, de most volt több olyan ajándék is, amit az ünnep előtt kaptam meg. Nos, maradjunk a fa alatt: tusfürdő (mert az mindig kellhet), amennyi mocsok van a mai világban. Emellett gazdagabb lettem egy háromrészes pohárszettel, amely megörökíti gyermekkorom kedvenc rajzfilmhőseit. Tom&Jerry is lesz ezentúl a Nutellás poharaim mellett, ha valaki benéz a konyhaszekrényembe már csak mesefigurákat lát. Aztán az elmaradhatatlan ruhák, amik minden évben kerülnek a fa alá: egy tucat boxer és két pár extra-meleg zokni. Ez kifejezetten előnyömre válik majd, hisz a tavalyi bundás-papucsok nincsenek egész nap rajtam és olykor úgy érzem, mintha a fagyos szentek folyékony nitrogénes vödrökben mosnák a lábam. A több tonna süti mellett még csokival is tömhetem magam, stílusosan epres és étcsoki került terítékre (e kettő a toplistám elején áll). S végül, hogy még művelődjek is, kedvenc íróm, Rejtő Jenő egy könyve kapott helyet az ajándékok közt.
Azért én is megleptem magam karácsonyra egy-két aprósággal, de a sok jó mellett még egy negatívum is akadt az ünnepekre. Luigi eldugult. Értem ezalatt, hogy valószínűleg az autó benzinszűrője eldugulhatott, ugyanis kevesebb, mint 100 méter után benzin után kapkodva fuldoklik és megáll. Majd megcsináljuk, de spéci benzinszűrőt nem kapni a Kisboltban és nálam sincs raktáron, így Luigi otthon marad egy kicsit még és busszal megyek majd vissza Szombathelyre... Egyébként azért csúszott délre a blogolás, mert Anyával és Marcival nekiálltunk este Monopolyzni és kicsit sokáig tartott (1kor szálltam ki csődőt jelentve):P
Ó, majd elfelejtettem a jókívánságokat!:

 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr30840904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása