atom

10 dolog, amit ne mondj szex után - Dan Clark

2008.12.07. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
10 dolog, amit ne mondj szex után - Dan Clark Tovább

SAJNOS TÖRÖLTÉK A VIDEÓT A YOUTUBE-RÓL.

A múltkor láthattátok, hogy mit ne tegyetek szex előtt. Az viszont, hogy mit ne tegyél szex után csak most következik. Ezen szex utáni megnyilvánulások egy része természetesen csak az érzelmes kapcsolatokra vonatkoznak, mert egy-két kankirályos megnyilvánulás azért über-fasza (itt a legelső szövegre és a Polaroidos dologra gondolok:D) (Hölgy olvasóim ezutóbbi mondatomat nem is látták:))


A többi Dan Clark videóival tűzdelt bejegyzés ide kattintva!

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr65770865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.06.19. 09:57:26

Amúgy meg nosztalgiázni tökre szeretek.
Kisdobos-úttörő-Zánka-tábortűz-számháború-Balaton-életem első Gofrija:-)-búcsú-kakasos nyalóka-"arany" nyaklánc-céllövölde-vattacukor-limara dezodor-Donald rágó-Abc-s csoki-melódia csoki-frutti cukor-rücskös savanyúcukor alja kirágva)-tejpor-ostya-bélyeggyűjtés takarékkönyvbe-üveges traubi.-)-diavetítő (fémházas,még meg van!)-Csipike az órisá törpe............folytathatnám

Törzsvendég:-) 2009.06.19. 09:57:57

hát ezt a bejegyzést nem ide szántam,anyááááááááááááááááám
süti beállítások módosítása