atom

Wall-E után itt az első kisfilm - Burn-E

2008.11.28. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Wall-E után itt az első kisfilm - Burn-E Tovább

Szerintem aki rendszeresen olvassa a blogomat tisztában van azzal, hogy mennyire Wall-E mániás vagyok. Ide kattintva akad egy két bejegyzésem eme aranyos robotegyéniségről:)
A Pixar (és más stúdiók is) szerencsére mindig adnak ki egy-egy kisfilmet a mozi után. Wall-E esetében is vártam, hogy mi lesz, de egy idő után nem is figyeltem már annyira. Úgy gondoltam, hogy MO-ról lesz valami kis epizód, hisz ő volt a másik "nagy karakter" a filmben, de meglepődtem, amikor egy mondhatni teljesen új szereplőt ismertem meg.
Szerencsére Misi belebotlott a neten és belinkelte nekem az alábbi videót, amit ezúton is nagyon szépen köszönök:)
Burn-E egy szerelőrobot az emberek űrhajóján, az Axioma-n. Pontosabban egy jelzőfénycserélő robot, akit láthattunk is a film egyik jelenetében (amikor Wall-E és EVE az űrben kergetőznek, a videóban 2:48-nál bukkan fel Burn-E:)) Igazán azoknak lehet ismerős Burn-E karaktere, akik látták a filmet. Az én esetemben azt hiszem nem lesz gond, mert legalább háromszor megnéztem, de az is lehet, hogy már ötször:P
Nah, watchingra fel, kukker, play, most!:D

Pixar Burn -E - MyVideo
(most kedvet kaptam hozzá, hogy újra megnézzem a Wall-E-t:)

Elképzelhető, hogy időközben levetetik a videót jogvédettség miatt (mint ahogy az a youtube-on is történt) Mi Scusi, ha esetleg nem indulna...

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr15792037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása