atom

Őszi Rekord

2008.11.04. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Őszi Rekord Tovább

Szombaton épp kiástam Luigit a rá- és köréhullot egy tonna falevélből (ősszel nem érdemes fa alatt parkolni), amikor a pár méterre lévő egyik garázsból egy hófehér hajó gördült ki. Szerencsére pont nálam volt fényképezőgépem is, így a tulaj engedélyével rögtön körülrajonghattam az autót, amely egy "Opel Rekord 1700 L":) A képeket ide vagy a képre kattintva láthatjátok.

Annyi ilyen csoda rejlik itt Szombathelyen is a garázsok mélyén, több mint fél éve parkolok ott és még ezt az autót sem láttam. Persze egy veteránnak nem a csillaggarázs dívik, viszont néha jó lenne összefutni az utcán ilyen kocsikkal (van/volt Szombathelyen egy Corvette Stingray is, amit sosem láttam, csak a használtautó.hu-n hirdették...).

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr94748607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2008.11.04. 17:11:53

Szép példány!

Örülök, hogy vannak még olyan emberek, akik vigyáznak az ilyen értékekre.

Moca 2008.11.19. 17:03:52

Még most is van egy Corvette StingRay Szombathelyen, a Csónakázó-Tónál egy ház bejáróján (vagy egy éve ott áll már) ...
süti beállítások módosítása