atom

Uborkaszedő gép - a jövő terminátora

2008.10.17. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Uborkaszedő gép - a jövő terminátora Tovább

Szakmai ismerettség hiányában lapzártig nem sikerült teljesen megbizonyosodni arról, hogy ez a technika és módszer mennyire elterjedt a mezőgazdaságban. A kép beszédes, sokatmondó, igazi kreatív gondolkodásra utal. Nem muszáj mindent gépesíteni, lehet emberesíteni is (mint az uborkaszedők esetében is), vegyíteni a fémet a hússal, ők lesznek a jövő terminátorai. Majd bekapja a futószalag az egyik munkást és utána bekebelez mindent a gép, mint a South Parkban a "Dawson és a haverok"-os irattartó, amit Cartman kapott...

"fehérorosz uborkaszedőgép" tárggyal landolt levélben a fenti kép a minap a postaládámban, egy link is tartozott hozzá, mely egy videóra hívja fel a figyelmet, amelyben több ilyen kép is látható. Kiváncsi vagyok, hogy hol találták/fejlesztették ki ezt a módszert és mikor, illetve az is érdekel, hogy ez mennyire hatékony, mennyivel jobb, mint a hagyományos szedés (sajnos egyéb típust nem merek leírni, mert az ide vonatkozó információs felkészültségem mondhatni szegényes).
 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr65673613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása