atom

Ha már megasztár van megint a tévében - Paul Potts

2008.10.05. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Ha már megasztár van megint a tévében - Paul Potts Tovább

Tudom, hogy már évek óta fent van a youtube-on és alig akad valaki, aki még nem látta ezt a videót (jelenleg 4,989,182-szer nézték meg). Szóval sokan látták már, de én időközönként mindig valahogy bele-bele akadok, mint ahogy a héten is, amikor Zsóttival megasztáros videókat néztünk illetve egy-két operát is Paul Potts miatt. Nah, most megy itt a tévében (szombat este) a megasztár, aztán fedezgetik itt fel az embereket, hogy megint legyen egy tucattal több "vezetéknév-keresztnév" előadó xx albuma a polcokon, meg egy csomó megasztáros telefonos játék meg minden. Nah, ennek kapcsán rögtön eszembe jutott Paul Potts, aki tényleg csak úgy odament a British Talent zsűrije elé és kisujjból elnyomta a Nessun Dorma-t. Azt hiszem ez teljesítmény volt... Hallgassátok meg!


Na de mit is mondjak, Pavarotti énekelte a legszebben, az Ő utánozhatatlan hangjával, megjelenésével, minek is próbáljam ragozni katt ide az ő verziójáért!
Aztán ezt elénekelte Neil E. Boyd, egy amerikai srác is az America Got Talent-ben, nekem Paul Potts előadásmódja kicsit jobban tetszett, viszont az amcsi srác láttán leesett, hogy furcsamód még nem hallottam egy feketét sem operát énekelni. Ide kattintva láthatjátok.

Ezekben a sztárcsináló műsorokban is azért látszik, hogy nem minden bokorban teremnek operaénekesek. Én is ismertem egy fazont, aki úgy gondolta, hogy operaénekes, holott csak operákat énekelt. A pocak és a szakáll illetve a jó hang még nem volt egyenes út ahhoz, hogy ő operát énekeljen. Egyszer hallottam, szerintem nem volt jó, más műfajban viszont megállná a helyét. Nah, ennyit a megákról meg az operákról csak úgy sebtiben...

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr35696404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása