atom

Vaskarika.hu a kultúracél

2008.08.14. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Vaskarika.hu a kultúracél Tovább

Majd 4 hónapon át tartó előkészületek, fejlesztés és miegymás után, a mai napon kilenc órakor elindul a Vaskarika.hu - Kulturális, szabadidő, sport és tehetséggondozó portál.

Sok energiát szántunk rá, az ötlet megszületésétől kezdve archívumunk is van cikkekből és galériákból. Többször írtam már itt is ezt a mondatot: "hamarosan a vaskarika.hu-n", tegnap már beharangozta indulásunk a nyugat.hu és az alon.hu is. Külön köszönet Charlie-nak a fejlesztés alatti tesztelésért.

 

A hivatalos beharangozó cikket nem akarom megjelenés előtt két órával lelőni, ezért csak a bevezetőt közölném, a többit majd kilenc óra után olvashatjátok a honlapon.

"Kigurultunk a médiatérbe

Az újonnan nyitó portálok egészséges lendületével gurultunk ki a cybertérbe. Az első rácsodálkozás enyhén honfoglalás-érzetes volt, hasonló ahhoz, ahogy eleink is körülnézhettek anno: lássuk csak mi van itt, mennyire élhető, lakható ez a terep. A körbenézés első megilletődöttségén már túl vagyunk, a döntésünk pedig látható. Lakhatónak találtuk, így aztán kijelöltünk rajta egy 'parcellát' (domain-t)."

Tovább a cikkhez -->

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr51615057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie 2008.08.14. 08:10:27

jujj, ami most kint van az nagyán gáz, balraigazitva margo nélkul, fehér hátteren szürke (igy alig olvashato) felirat.

Alul a leiratkozas, feliratkozas gombok kicsit összecsusztak

Atom · http://atom.blog.hu 2008.08.14. 08:47:04

Nem is kilenckor indul, már megy...
A szétcsúszott nehezen ovasható gondolom még a hírleveles feliratkozós volt. Már biztos kavartak vele valamit, mert amúgy működött.
süti beállítások módosítása