atom

10 ajándékötlet fotósoknak

2008.07.27. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
10 ajándékötlet fotósoknak Tovább

Bonyi linkelte ezt a bejegyzést, hát nagyon jó. Mivel a copy-paste nem illik csak úgy, ezért az elejét beidézem és ugrik a tovább után az oldalra. Igaz, hogy karácsonyi, de nem csak karácsonykor, hanem egyéb alkalmakkor is bajban lehetnek a fotós rokonai. S mennyire jól jönne nekem is egy új tisztítókendő vagy egy akksi:P

 

"Nagy szívás egy fotós barátnőjének/feleségének lenni. Egész nap rohangál és fotóz, ha nem rohangál ott gubbaszt a sötétben a számítógép előtt/a laborban... És állati drága hobbija van. Ajándékötletek azoknak akik boldoggá akarnak tenni egy fotóst karácsonykor, anélkül, hogy fel kellene venni még egy jelzálogot a házra.

Sajnos odáig jutottunk, hogy egy szegfűszeggel telenyomkodott narancsnak kevesen örülnek karácsonykor, bár szerintem tökjó illata van. Ami fontos, ha kiegészítőket vásárolsz, az, hogy tudd a kedvesed felszerelésének a pontos típusát, és hogy hogyan használja. Ha például természetfotós, akkor a stúdióban használatos dolgoknak nem fog annyira örülni, mint mindjuk egy jó esővédőnek, vagy gumicsizmának. Segít, ha megkéred, hogy mondja el, minek örülne (persze inkább kategóriáknak, nem specifikus dolgoknak), vagy ha megkéred, hogy pakolja ki a dolgait a táskából, hogy lásd mije van már, mire nincs szüksége. A legtöbb fotós általában ragaszkodik a dolgaihoz, sokan rohangálnak majdnem szétesésig használt felszereléssel, jó ötlet esetleg egy meglévő dolgot lecserélni egy új ugyanolyanra. Itt van néhány olcsó (és pár nam annyira olcsó) ajándékötlet fotósoknak karácsonyra:"

Tovább-->

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr16584234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harle · http://harlequin.blogter.hu/ 2008.07.27. 13:46:20

Miért is éreztem ennek hiányát a napokban? :) A CCD tisztítás házilag elég barkácsmeló, de hatásos lett a preparált hajszárítóval. :) Még a tükörről kéne eltávolítani vhogy a szennyeződéseket, hogy a keresőben ne zavarjon.
süti beállítások módosítása