atom

Cabrio Swift

2008.07.14. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Cabrio Swift Tovább

Bevallom őszintén, hogy én még sosem láttam eddig Cabrio Suzuki Swiftet, sőt! Azt sem tudtam idáig, hogy létezik.
A repnapon ücsörögtem Tokorcson (amiről majd később beszámolok), amikor begördült egy cabrio Swift. Különösebben sosem rajongtam a régi Swiftekért, nem is éreztem semmi különösebb indíttatást, hogy részletekbe menően megvizsgáljam e példányt.
Aztán később begördült mellé egy másik piros, csak az alapváltozatból. Ez a jelenség már megmozgatott annyira, hogy odamenjek megnézni, hogy lássam a külsőleg látványos különbségeket (nem, nem a tető hiányára gondoltam). Igaz nem egy szériába tartoztak, de egy fotót megért:)
A fekete mintázattal ellátott hajlobogtatónak egyébként annyira utánanéztem, hogy bepötyögtem a hasznaltauto.hu-n. 650ezerből már lehet ilyenben hajat lobogtatni...
 

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr74566705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazdafan 2009.02.21. 11:05:36

Az a baj hogy mindenki unalmasnak hiszi a régi swifteket, ha nem a litereset vezeted akkor egy kellemes bohóckodásra jó kis járgány. Akár csak a mazda 323f, vagy egy régi toyota.

ogy 2010.04.03. 14:14:31

@Mazdafan:
Csatlakozom. Nekem 16 szelepes háromajtósom van és némi futómű upgrade után kurva jó kis autó, amibe élvezet beleülni a céges Focus, Vectra és Primera után. Ha nyomom megy, üvölt, ráz és pattog.
süti beállítások módosítása