atom

BMW motor - oldalkocsival

2008.06.23. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
BMW motor - oldalkocsival Tovább

Nemrég láttam ezt a motorbiciklit a Király utcában. Természetesen típusismereti hiányosságokkal ismét küzdöm, bennem megvolt a szándék, de az internetben nem.
Na talán a szakavatottabbak, mint Scheerti, biztos tudni fogják, hogy mi fán terem e járgány.
Azt sikerült kikövetkeztetnem, hogy BMW-ről van szó és azt is, hogy a motor (mind elöl s mind hátul) egy átlagos autókerék szélességével bír, ha már a feltünő részleteket taglaljuk.
Még sosem utaztam oldalkocsiban, de nagyon kiváncsi lennék, hogy milyen érzés lehet. Rengeteg filmben láttam már, hogy miképp lobog az utas haja a szélben, de egyes  "akciójelenetek"ben még motortól külön vagy levegőben is ékeskedik a jobboldali ücsörgő:P Apropó jobb oldal, Angliában a bal oldalra szerelik?
 Mindenesetre igazán impozáns látványt nyújt ez a mostanság kevésbé divatos (már amennyire a környéket nézem) szállítási alkalmatosság.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr4521453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.06.24. 14:15:04

A motor egy BMW R850 R, ha jól sejtem.

Nem csoda, hogy nem ismerted fel, nem sok fut belőle, pláne ilyen széles kerékkel, oldalkocsival.

Ez valami hasonló:

www.stein-gespanne.de/Seitenwagen.htm
süti beállítások módosítása