atom

Csuklás ellen fenék - Shaun a bárány epizód

2008.06.01. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Csuklás ellen fenék - Shaun a bárány epizód Tovább
Nemrég láttam a Cartoon Network-ön ezt az epizódot, ami mondhatni a kedvenc lett a gyurmasorozat epizódjai közül. Igen-igen, néha előfordul, hogy napközben a mesecsatorna duruzsol a háttérben és nem az NGC a Spektrum vagy a DoQ. Ezt a mesét azért szeretem, mert jó minőségű gyurma-animáció és a mai felhozatalban igen csak ritka a klasszikus jó mese. Szóval végignéztem, majd sok kuncogás után a főcímzenét fütyürészve csüccsentem a gép elé megírni e bejegyzést.
Nah, szóval aki nem ismerné a mesét: van egy farm egy szódásüveg-szemüveges gazdával, van egy birkanyáj, egy pásztoreb és három malac. A birkák közül Shaun emelkedik ki ötletességével, a kutya sokszor társa a ravaszabbnál-ravaszabb tervek kivitelezésében, a gazda sosem tud semmit, mindig lemarad a zűrzavarról, a disznók pedig néha harcolnak a birkákkal az almáért vagy egyéb kajáért. Ebben az epizódban a kövér birka (merthogy van egy olyan is) csuklani kezd és Shaun akcióba lendül:)
Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr54450854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2008.06.01. 09:59:36

És anno a Wallace & Gromit - Close Shave részében tűnt fel először Shaun, ha jól emlékszem. Nagy rajongója vagyok a W&G-nak és Shaunnak is. Asszem' minden megvan róluk, ami fellelhető. :)

Tommi 2008.06.01. 20:46:34

Szerintem is aranyos!

OFF: autobuzik.blog.hu/2008/05/28/partitajm_mi_ott_leszunk

erre nem akarsz eljönni?
Elhozhatnád a VW Passat-omat :)

Atom · http://atom.blog.hu 2008.06.01. 21:33:42

Tommi! Mail ment..
wildgica - W&G-t meg én nem ismerem annyira:P Majd írok az ajándék miatt..
süti beállítások módosítása