atom

Jamaicai tablódesign - idén a rasta kell, a "No Thanx" most "nem kösz"

2008.05.27. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Jamaicai tablódesign - idén a rasta kell, a "No Thanx" most "nem kösz" Tovább

Jamaika a jamaikaikaé... ...a jamaikaika... ...a jamaikaiaké. NAH! Szóval, mint azt már blogoltam, tavaly a No Thanx épp a slágerlistákat ostromolta az "Egy másik nemzedék" című számával, amely egyeseket oly szinten megérintett, hogy tablójukra is felkerült a dal pár sora.https://m.blog.hu/su/subba/image/tablo2.JPG
Idén már nézelődtem tablóügyben itt Szombathelyen, de a kifejezetten szépek és az elég gagyik közt nem nagyon találtam egy kiemelendőt sem. Tablós bejegyzésről letéve, enyhén logó orral halatdtam hazafelé, amikor a lépcsőház ajtajával majdnem szemben megláttam ezt:
Fényképező bekapcs, zebrától két méterre átfut, integet szégyenlően a helyijáratos busznak, hogy lassításra késztette, járókelők el, cigiző emberkét a képből félreállít és katt. Ez a tabló, mint az látszik a jamaikai zászló alapjaira készült és nem a rastafari szakközép megbízásából, hanem a Savaria Közlekedési Szakképzőéből. A nebulókat és az oktatókat végigmérve egy rasztahajú illetőt sem találtam, de a feelinghez nem kötelező ugyebár a tapasztott sörény. Így öltönyösen nem ismertem fel a keménymagot, akik érvelhettek e zászló mellett, de biztos van köztük képviselője vagy imádója a kultúrának s csaknem divatból keletkezett eme installáció. Személy szerint nekem tetszik (leszámítva a pókeres részleteket, nem vagyok egy nagy pókeres), és inkább lezserebbre vettem volna a képeket, akkor nem lenne ekkora a kontraszt a háttérrel:)...

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr59488069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tücsy 2008.05.27. 14:12:48

Szija!
Kellemes meglepetés volt látni, hogy a tablónk egy blogon díszeleg, és elég szép kritikát kapott tőled. Azért nem láthattál "jamaicás" irányzatot képviselő emberkét, mert nincs az osztályunkban, pokeres viszont annál több:P Örülök, hogy a tablónkkal emelhettük a blogod színvonalát!:D;)
süti beállítások módosítása