atom

Szex után ne ülj motorra! - sikamlós helyzet

2008.05.16. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Szex után ne ülj motorra! - sikamlós helyzet Tovább
Láttam már pár síkosító reklámot. Általában mindegyik próbál vicces lenni, nagyrészük jókora pofont kap a kreatívitástól, ezért jól szoktak sikerülni. Ilyen például az alábbi kép is:)


A videók világába mégis hogyan lehet átültetni egy ilyen terméket, hogy ne 18-as karikás legyen, viccesen megmaradjon az emberek emlékezetében és még jól is reklámozza azt, így is meg lehet oldani:)

Természetesen nagyokat kuncogtam itt éjjel a gép előtt, ugyebár éjszaka lehet a legjobban bolyongani a youtube csatornáiban, általában akkor van rá időm és akkor fedezem fel eme remekeket:)
Tessék nevetni és szex után nem ülni egyből motorra:P
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr57450887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harle · http://www.alon.hu/blogs/index.php?blog=6 2008.05.18. 15:50:33

ROTFL!! :) Főleg a kép durva..:) A csajnak biztos nem azt mondják, hogy tágulj innen, hanem hogy tágul itten. ;DD Arról nem is beszélve, hogy a nőgyógyász is meg tudja vizsgálni röntgen nélkül. :DDD (bocs, ezt én sem gondoltam komolyan, csak a "reklám" indított el bennem ilyen aszociációkat. :)

Tommi 2008.05.18. 20:04:24

Az igazi nőgyógyász a kulcslyukon keresztül is ki tudja tapétázni a szobát...

Amúgy a videó meg OMG ROTFLMAO LOL!!!
süti beállítások módosítása